Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je zdaleka nejblbější animák posledních let. CGI zoo dneska fakt nikoho nenadchne. Takový Madagascar je podstatně lepší a v podstatě se stejnou zápletkou. Co je špatně? No vlastně vše. Příběh je debilní, zvířata se chovají... až moc se snaží vypadat jak lidský odpad společnosti (občas fekální humor, stupidní chování) a hlavně jsou nudně namluvené proti konkurenci. A animace? Rád bych dal bod za jiný styl, než má konkurence, jenže ačkoliv některá zvířata mají našlápnuto k realističtějšímu zpracování, než jinde, tak jich pořád polovina vypadá jak otrhaní zmuchlaní plyšáci vytažení z popelnice a to je prosím hnus, mám za to, že by se animáky měli i líbit. TEN LEV?! Si děláte prdel? Vraťte mi 2D Simbu prosíííím. Takže, je to hnusný, prakticky bez humoru, bez příběhu... Pokud teda jste neviděli Madagascar, tak móžná by se to dalo sledovat koutkem oka v TV při žehlení (pouštím se na tenký led spekulací). Odpad nedávám jen proto, že mne film nijak neurazil. A soundtrack také není špatný. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

V nějakém nepochopitelném záchvatu masochismu jsem se rozhodl podívat na derivát Madagaskaru, což je něco podobného jako vztah Padesát odstínů píčovin - Twilight. Podle očekávání to byla kolosální sračka, u které jsem trpěl jako při rozdávání testu z organické chemie. Ani vlastně nevím, za co je ta usmolená hvězdička. 10% ()

Reklama

finy_cz 

všechny recenze uživatele

Zvířata ze zoo se jdou prát s divočinou, to už jsem někde slyšel :-) Určitě je to lepší než Hurá do Afriky, není to zaměřené do ekologické sféry, ale animace je stále o dost pozadu oproti Madagaskaru, který byl dokonce vydán o rok dříve. Občas jsem se zasmál (řev malého lvíčka), ale povětšinou jsem jen přemýšlel nad myšlenkovým pochodem scénáristů. Pro děti to ale může být asi koukatelnější, určitě bych to neviděl jako rodinný. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Moc moc moc průměrný animák, na dnešní dobu s podřadnou, v celovečerním formátu potřebnou, počítačovou animací, nevýraznou hudbou byť ji neměl na svědomí ostřílený hollywoodský harcovník Alan Silvestri. Největším kamenem úrazu je ale však scénář plný infantilních scén a dialogů, často nepříliš vtipných, ale mou infantilní dušičku přecijen nachvilku pobavil imbecilní had dokonale nadabovaný Mirou Vladykou a psychopatický pakoň, který už nechce být na konci potravního řetězce. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně špatnej animák, kterej asi chce vydělat na popularitě digitálně vyráběnejch filmů. Ale tenhle neoplývá ani špetkou humoru, ani ničím jiným. Je trapně rodinnej (tím myslím i hudbu a hlasy a všechno) a postavičky nejsou vůbec žádný postavičky, protože vypadají hodně jak ve skutečnosti a není na nich nic zajímavýho. Jediný, co mě trošičku pobavilo, byli ti pakoně, ale tím myslím jenom jejich vzhled. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Žirafa Bridget je možná vysoká, ale věděli jste, že má stejný počet krčních kostí jako všechna ostatní zvířata v newyorské zoo včetně veverky Bennyho? Rozdíl je jen v tom, že každá z těchto kostí je v jejím případě dlouhá přes 30 centimetrů. (duklak2)
  • Hlavní myšlenky scénáře byly sepsané už v roce 1991. (HappySmile)
  • 80-milionový animák z Disneyho dílny diváky příliš nezaujal a během úvodního víkendu (14. – 16. 4. 2006) vydělal jen 9,6 mil. dolarů. Celkový obrat v kinech USA se vyšplhal na něco přes 35 milionů. (imro)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno