Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SpongeBob je nejoblíbenější mořská houba na světě a to nejen proto, že dělá ty vůbec nejlepší krabí hambáče. Chválil by ho zejména jeho šnečí mazlík Gary, kdyby ho ovšem právě kdosi neušnekl. A protože SpongeBob je doopravdy velký správňák, všeho nechá a vyrazí za Garyho záchranou. (CinemArt)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (66)

Dallon 

všechny recenze uživatele

Na třetí díl jsem se dost těšil, jelikož první SpongeBob v kalhotách: Film (2004), je dost povedená záležitost. Druhý celovečerní film je bohužel výrazně slabší, pro to jsem nebyl tolik v očekávání. Čekal jsem jen že to bude taková zábavná blbina pro celou rodinu. Ale skrytě jsem doufal že to bude něco trochu víc. Což se nepovedlo, je to jen ta blbina, což není špatně, ale prostě jsem doufal v trochu víc. Musím ale vypíchnout vizuál, ten je naprosto super. Celé je to krásně hladké a sytě barevné, prostě krása. Cameo Keanu Reevese je sice super, ale nemění to nic na tom že příběh je hrozně hloupý a nudný. Doufal jsem v trochu víc ale vlastně jsem spoko, škoda přepáleného konce. 6/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Absurdný príbeh o priateľstve a podpore sebadôvery s absurdnými postavičkami v absurdnom prostredí? No a čo by nie. Netvrdím, že som sa šúlal od smiechu, ale nebola to taká tragédia, ako som sa pôvodne domnieval. Každopádne, toto bola moja prvá skúsenosť so “špongiou” z ktorej nie som vôbec sklamaný. Na jeden krát to ušlo, humor sa mi pozdával aj keď je tak povediac “detskejší”. No a hudba trefná :) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dobře, třetímu dílu už nenapálím pětihvězdu jako předchozím dílům. Pořád ale musím říct, že tohle je dobrej relax. Takhle vtipnej animák jsem zase zatraceně dlouho neviděl a Keanu Reeves v roli mentora byl totálně boží. Navíc si pořád myslím, že tvůrci musí být totálně zhulení nerdi, protože jinak nedokážu pochopit, že někdo něco takového vůbec vymyslí. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Spongebob mě i po těch všech letech dokázal znovu pobavit a jen mě utvrdil ve faktu, že je mojí animovanou srdcovkou. Navíc potěšilo velké množství odkazů, hezká animace a v neposlední řadě parádní výběr muziky. Každopádně by mě fakt zajímalo na čem ti tvůrci jedou, protože toto normální člověk nevymyslí :D. Lepší 3* ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The SpongeBob Movie: Sponge on the Run" je asi v jadre celkom okey. Nemám pocit, že by vo filme bolo niečo vysoko urážlivé alebo vrcholovo stupídne, no na druhú stranu si nie som úplne istý, či je to najlepší film pre fanúšikov Spongeboba. Veľa postáv dokopy nemajú moc veľkú rolu a reálne do príbehu vstúpia až niekedy v druhej polovici. Miesto toho vidíme hlavu Keana Reevesa v zoschnutom chuchvalci, ktorý sa stane mentorom Spongeboba a Patricka na ich spoločnej misii zachrániť Garyho, máme tu Danyho Treja ako El Diablo (a very bad man) a potom je tu samozrejme Poseidon, ktorý uniesol Garyho pre svoje vlastné sebecké plány. Je tu niekoľko fórov, kde som sa pobavil, úprimne Keanu Reeves je vtipnejší než som si myslel, že bude. Film je dostatočne farebný a animácie sú veľmi pekné, no príbehovo ma to miestami skôr nudilo. A keď nevidíme naše obľúbené postavy dostatočne často, trošku som sa postupne začínal nudiť. Ale má to dobré srdce, má to niekoľko dobrých nápadov a celkom okey záver. No rozhodne ide o film, ktorý mohol zo svojho konceptu vyťažiť viac. Toto dobrodružstvo akosi nemá tú energiu, ktorú by som od Spongeboba chcel. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (101)

Zajímavosti (28)

  • Pan Krabs vyprávěl, že mu Spongebob na táboře řekl, aby si otevřel restarauci. Ale v epizodě Zavřeni v mrazáku (2009) je Křupavý krab otevřen dřívěji, než se Spongebob narodil. (petr.koca)
  • „Modráci“, do kterých Spongebob s Patrickem narazí, jsou narážkou na skupinu Blue Man Group. (petr.koca)

Související novinky

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Reklama

Reklama