Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

dopitak 

všechny recenze uživatele

I já si myslím, že vtip už uzrál a dvojka je proto ještě o maličko lepší. Pročež snížím hodnocení jedničky na 3, abych dvojce dal 4. Protože na mě tenhle film funguje. I když Novotný není můj idol, Polívku mám za zpiťana a Holubovou filmově nemusím. Asi zásadní je scénář - je to sice ptákovina, ale tenhle styl vyprávění se mi líbí. Nejslabší je Studenková a její role. Je tam pár míst, kde jsem se dost nasmál. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejste spolu desítky let, to vás každej soudce rozvede po esemesce." S Hodinovými manželi mi bylo trapně i vtipně, tak snímek hodnotím průměrnými třemi hvězdami, i když průměrný není. Je skvělý a hrozný. Skvělý je ve chvílích, kdy hraje pohodová muzika a na scéně jsou Akvabeláci, Jehovisti, zlatokopka Janka nebo její slovenský pivař. Ten je skutečně dokonalý. Horší je to ve chvílích, kdy se řeší vztahy, podezřívání, antidepresiva a sny. To mi trošku lezlo krkem. Proto si asi vyměním anděla a pokecám si se svým stresem, aby bylo jasné, že jsem si z tohoto snímku něco odnesl do života. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď sa na to pozriem z globálu, tak v podstate som videl veľmi voľné pokračovanie Hodinového manžela síce so všetkými pôvodnými postavami, ale s viac rozvinutým dejom a trošku viac sa tu venovalo priestoru takým tým "ľudským" situáciám. Niektoré hlášky fajn, no v celku je to len jedna z ďalších priemerných komédií, v rámci žánru tá lepšia, a určite jemný posun k lepšiemu voči jednotke. 60 % ()

angel74 

všechny recenze uživatele

K mému velkému překvapení se mi volné pokračování komedie Hodinový manžel docela líbilo. Nepřítomnost Jitky Čvančarové určitě sehrála svou roli, teď mi však pro změnu vadila Zuzana Norisová, o jejíchž hereckých schopnostech mám už dlouho značné pochybnosti. Nicméně musím po pravdě připustit, že sexistický humor byl tentokrát mnohem lépe stravitelný, příběh víceméně taky a vkusný hudební doprovod zaštítěný René Ryparem mě vyloženě potěšil. (60%) ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědav, jestli odsouzenou dvojku vydržím. Kupodivu ano. Opět nenáročná zábava určená pouze do televize. Neopakuje se téma hodinových manželů, s touto prací už chlapi skončili. Název Manžel na hodinu má svůj význam v minulosti postavy Bolka Polívky. A problémy, které tady Bolek řešil, nebyly až tak špatné. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)
  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)

Reklama

Reklama