Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když jsem loni v říjnu okusil zcela náhodou na televizní obrazovce Hodinového manžela, s překvapením jsem zjistil, že nám nynější produkce TV Prima dokáže také vytvořit koukatelné dílo. Uhranul mě mezi českými komediemi posledních let natolik, že mě skutečně potěšilo zjištění o připravovaném pokračování. To se již ze zvyku samozřejmě povedlo o dost mizerněji, stále se ale v jistých pasážích pobaví i pořádný morous. A to si myslím, že u obyčejných komedií bohatě stačí. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Prvnímu dílu jsem předpovídal zlidovění, i když měl některé vtipné scény obšlehnuté z jiných filmů. Dvojka nenabízí ale už takřka nic. Pát trochu dobrých hlášek, pár povedených, které byly ale už i v prvním díle, a jinak prázdno. Hlavní hvězda Hodinového manžela, David Novotný, tu trochu ustupuje do pozadí na úkor Polívky a jeho dvou manželek, což je dost nudná dějová linka (a takřka jediná). Deprese, akvabely a získání dědictví měly být tou nosnou příběhovou linií. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

K mému velkému překvapení se mi volné pokračování komedie Hodinový manžel docela líbilo. Nepřítomnost Jitky Čvančarové určitě sehrála svou roli, teď mi však pro změnu vadila Zuzana Norisová, o jejíchž hereckých schopnostech mám už dlouho značné pochybnosti. Nicméně musím po pravdě připustit, že sexistický humor byl tentokrát mnohem lépe stravitelný, příběh víceméně taky a vkusný hudební doprovod zaštítěný René Ryparem mě vyloženě potěšil. (60%) ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Recenzisti mě nebudou mít rádi, ale mě se to líbilo. Atmosféra prvního dílu je pryč, ale postavy se rozehráli do zajímavých linií. Nejlepší byly kecy Babčákové a jehovisti a vtipy na ně. ,,Pojďte si povídat o bohu." A Holubová na ně: ,, Jste dva, tak si povídejte spolu." Matásek, Polívka,Latiňák, Studenková i Holubová byly super. Tento film točil z části jiný štáb a stál polovinu z rozpočtu Hodinového manžela a za mě se jim to povedlo. Asi plno z vás nechápe název. Manžel na hodinu je to proto, že Studenková Polívku po jejich sňatku za hodinu opustila. Jen škoda, tak slabé návštěvnosti z prvních týdnů. ()

makuk1 

všechny recenze uživatele

Čínské přísloví praví : do stejné řeky nikdy nevstoupíš dvakrát. A to v případě Manžela na hodinu platí doslova. Režisérovi se nepodařilo ani k té řece dojít natož do ní vstoupit, jako divák se s ním plácám v nějaké louži a po řece ani vidu ani slechu. Manžel na hodinu postrádá vtip a nadhled, Hodinový manžel nebylo žádné veledílo ale mě se to líbilo pro svou jednoduchost, přátelskou atmosféru a humor. To vše v Manželovi na hodinu není a je to zredukované do odvyprávění rádobyvtipné příhody o tom jak se Bolek nejdříve musí rozvést aby si vzal Holubovou. A okolo krouží dva jehovisté, kteří jsou jakože vtipní. Mimo plytkého scénáře je to i zbytečně dlouhé, tak že vše co je blbé jsem si řádně užil. Nečekal jsem film na oskara i po tom co jsem četl, ale mimo výkonu Lukáše Latináka a hudby z prvního dílu není moc co chválit za to jedna hvězdička. Ale je to spíš z nostalgie za jedničkou a protože jsou Vánoce. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)
  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno