Reklama

Reklama

Aloha Scooby-Doo!

  • Česko Scooby Doo: Aloha, Scooby Doo (více)

Obsahy(1)

Shaggy, Scooby-Doo a Mystery Inc. se jedou podívat na Havaj, kde se pořádá slavná soutěž surfařů. Na místě však zjistí, že se k životu probudilo nebezpečné monstrum. Místní obyvatelé jsou přesvědčeni, že je to projev rozzlobených ostrovních bohů, kteří nechtějí, aby se na posvátných místech stavěly hotely, bazény a hřiště. Obavy se potvrdí v okamžiku, když na surfaře zaútočí malí ďáblíci. Bude to první záhada, kterou se Daphné nepodaří rozlousknout? Čas běží jako splašený a pomsta bohů sopka zanedlouho exploduje (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Paity 

všechny recenze uživatele

Tohle byla velmi příjemná záležitost, už jen tím, že se dost změnilo prostředí. Tentokrát Havaj, pláže a místní domorodci. Proč ne. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne jeden z najslabších Scooby-Doo filmov spolu s filmom Maska Modrého sokola (Upíriu hudbu nerátam bol to skôr muzikál, takže to bolo pre mňa zlé automaticky). Záhada okolo dákeho havajského strašidla ma teda moc nebrala a ani to prostredie kde sa to vlastne odohrávalo. Som tak trošku sklamaná, čakala som niečo lepšie pretože veľa ľudí na internete to zháňalo. A tým sa mi táto záhada nevyriešila, že prečo. Pretože to skvelé nebolo. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na Havaji se konají závody o nejlepšího surfaře, když se rozsoptí místní vulkán, který z lesa vyžene zlé duchy. Opět prácička pro celou partu. Škoda, že disk nemá český dabing. DVD: Pětiminutový film o filmu a dabingu, šestiminutový večer s partou v TV studiu při talk show bez českých titulků (anglické nebo polské zde jsou), vyhýbací hra bez dabingu i titulků, tři trailery bez titulků, v DVD-ROM části možnost instalace InterActual Player, díky němuž si budete moci prohlédnout obaly dalších DVD se Scoobym a kliknout na link na www stránky. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Děti by byly asi spokojený, já ale dítě nejsem :) Jde o standardní příběh party kolem Shaggyho, které by neuškodilo víc vtipu. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Wiki Tiki brouzdá vlny na prkně a prudí se svojí bandou šeredů koho jen může. A určitě by z ostrova všechny vyprudil nebýt naší bandy, která mu to překazí. Tenhle díl mě nebavil tolik jako většina ostatních, ale pořád je to slušná porce zábavy a mít za zadkem Wiki Tikiho asi bych z ostrova pelášil taky. Kdo má Scoobyho rád bude spokojen a těch 70 minut uteče jako voda, které si tu užijete dost a dost. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Opäť dobrá zábava s Shaggim a Scooby-Doom, páčilo sa mi, že tam bolo zahrnutých aj veľa poučných informácií o Havaji. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další zábavný Scooby - Doo animák, jeden z těch nejlepších a navíc se to odehrává v krásném prostředí. Scooby stále na kvalitě nic neztrácí a poříd spolehlivě pobaví, což je i případ tohoto filmu, který mám s Mystery Inc. rád asi ze všeho nejvíc... 85%. ()

Eoin 

všechny recenze uživatele

Skvelá zábava pre celú rodinu aj so psom. Miestami ale klišé, a už v strede filmu tušiť kto je často-menovaný Wiki Tiki. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tentokrát priemerná celovečerná oddychovka so Scoobym, Shaggym a ich partiou a tentokrát na Slnečných Havajských ostrovoch. Žiaľ zápletka nič moc, príšera takisto nezaujímavá a hlášok tiež bolo o niečo menej. Občas tvorcom dochádza dych, ale vždy sa to dá pozrieť a pre deti je to určite skvelé. 60 % ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Když pominu úvodní titulky s létajícím ptáčkem, tak fajn grafika, známé postavičky, zajímavý příběh, který minimálně vaše děti hned na začátku neprokouknou, hezká lokalita, příjemný dabing a i něco málo se dozvíte o Havaji a jejích zvycích. Takže solidních 80%. ()

Reklama

Reklama