Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kam jinam, než do světa nevšedního, plného fantazie a kouzel nás může zavést pohádka. Ta dnešní vypráví o lásce, která překoná všechny překážky. Střetávají se tu dva světy – chladný a přísný svět Vládce pramenů (D. Lenci), a ten lidský, v němž najde Duhová panna (P. Ptáčková-Vitázková) dosud nepoznaný cit. Dcera Vládce pramenů se zamiluje do krále Zorana (I. Ondříček). Pouto mezi ní a mladým panovníkem je silnější než zákazy Vládce pramenů. A tak se Duhová panna rozhodne opustit svoji říši a za svou lásku se provdá. Avšak za svatbu těch dvou platí celé království. Vládce pramenů se mstí, v zemi se pomalu začíná ztrácet voda… Duhová panna má jedinou možnost, jak lidi před smrtí žízní zachránit. Odchází zpět do magického světa, z něhož přišla… Vrátí se poté znovu na zem štěstí? Setká se ještě někdy Duhová panna s milovaným králem a se svou půvabnou dcerou Rosénkou (M. Merklová)? Dokáže Vládce pramenů pochopit, co je to lidský cit? (Česká televize)

(více)

Diskuze

BathoryMan

BathoryMan (hodnocení, recenze)

Ahoj Mariin ...takže natáčané to bolo blízko Trnavy na zámku SMOLENICE.Ja sám osobne do tých končín chodím relaxovať(zámok a okolie je nádherné) ale taktiež som bol pritom keď si režisér Mišík vyberal tieto lokality pre natáčanie tejto rozprávky!Inak zámok je pre verejnosť sprístupnený iba v lete!

Mariin

Mariin (hodnocení, recenze)

Poznali jste někdo, kde to bylo točené, co to bylo za zámek? Nejspíš někde na Slovensku, já se marně snažil určit, kde to "u nás" je...

Reklama

Reklama