Reklama

Reklama

It's All Gone Pete Tong

  • Velká Británie It's All Gone Pete Tong
Trailer

Obsahy(1)

Frankie Wilde (Paul Kaye) je DJský bůh, který na Ibize hraje již 11. rokem s nepřeberným množstvím fanoušků, drog, sexu, alkoholu a skandálů. Lidé ho milují, média nenávidí. Jenže organismus namůže snést takový nápor, tak se stane, že Frankie ohluchne, také kvůli vrozené vadě. Tím skončí jeho účinkování na taneční scéně. Manželka ho opustí, jediným východiskem je, brát co nejvíce drog. Jenže Frankie se nevzdává a pere se s osudem. Nakonec si najde způsob, jak vytvářet hudbu i jako úplně hluchý. Hraje své staré sety a vrhne se zase do práce. Film je pseudodokument o Frankieho životě obsahující výpovědi slavných dýdžejů, kteří ho znali. (BUD-SFIS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kokos, čakal som film o vyfetovanom dídžejovi a dostal som poctivú a slušne zfilmovanú drámu o tom, že kde je vôla, tam je i cesta. Fakt, veľký rešpekt pred chlapíkom! Vo filme ma akurát srala spotená držka toho jeho 'vychcaného' manažéra. Ale až k nepríčetnosti! Záverečná scéna s deťmi to však všetko dala zase do pohody. Len ma trochu mrzí, že nepustili aspoň päť minút z jeho setov, lebo tie bíty  zneli pekelne dobre! ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Tak to bola pecka! Výborne natočený film v štýle dokumentu. Pri niektorých scénach sa musíte pousmiať, ale vzápätí máte pocit, že to až také smiešne nebude - človek na pokraji zrútenia, predávkovania... A čo na tom že je príbeh vymyslený? Paul Kaye zahral Frankieho úplne dokonale a už len kvôli jeho výkonu a hlavnej myšlienke tohto filmu to treba vidieť! A kto má rád tanečnú hudbu, tak má o dôvod viac. A pretože I LOVE TRANCE, neváham a dávam 5*. Zaujimavé komentáre: Korbitch, Medwídek, sheilla. Prípadne žiadne nečítajte, film vás prekvapí ešte viac keď nič nečakáte :-) ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Něco takovýho jste ještě neslyšeli. Teda neviděli. Kokainová kočička nebo co to bylo, neměla chybu. Paul Kaye jako permanentně chlastající nebo sjetej šílenec neměl hcybu, ani chybu! Místama to bylo natočený dost vážně, ale kolikrát sem se musel fakt dost zachlámat. A nezapomenutelná je hláška, jak sděluje svýmu kámošovi, že 3 roky šukal jeho babu, ale jenom do prdele, protože sou kámoši, chch. A plno takovejch věcí, fakt dobrej film. Fakt. A pěkně mě zmátla ta informace o tom, že to je podle skutečné události. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Frankie Wilde je DJ, jemuž leží u nohou celá Ibiza. Užívá si prachů, nádherných ženských a kila skvělého kokainu. Hell Yeah! V tom nejlepším však Frankie zjišťuje že přichází o sluch - o nejcenější věc DJ'e. A právě o přijetí a vyrovnání se s faktem, že to co Frankie uměl nejlépe už dělat nemůže, je snímek It's All Gone Pete Tong, ve kterém naprosto exceluje Paul Kaye. Jeho vzhled, mimika, jeho herectví (...) pozvedá postavu Frankieho Wilda do žebříčku těch nejlepších charakterů, které jsem zatím mohl na stříbrném plátně vidět. Ať jsou to jeho extatické stavy, deprese, poznávání nového života, smíření... No prostě wow! Navíc ani scénář a režie nezůstala pozadu a celý snímek jen tak prázdně neplyne, ale zanechává v divákovi citelnou stopu. A i když je trance na spodku mých hudebních preferencí, seděl mi i sountrack... Ať přemýšlím jak přemýšlím, nemám jediný problém s plným hodnocením. Everybody should have at least two Austrian mates. Everybody should have at least two. ()

Viperine 

všechny recenze uživatele

Láska k taneční hudbě vám bude při sledování tohohle filmu velkou výhodou... Jako svého času "klaberka" jsem ho sledovala s notnou dávkou jistého sentimentu. ;) I bez toho si ale myslím, že tenhle snímek má řadu kvalit, které aby jindy pohledal. Dokázal parádně vykreslit atmosféru daného životního stylu... obsahuje hromadu výborných scénáristických nápadů... má moc pěkně vystavěný soundtrack.. dobrou kameru a vizuál vůbec... celé to hezky odsejpá... a navíc - Paul Kaye zahrál hlavní roli skvěle, fakt skvěle. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu je řečeno, že je natočen podle skutečné události, avšak žádný Frankie Wilde ve skutečnosti neexistoval. Hudbu, kterou slyšíme ve filmu vytvořil DJ Sammy. (LINKIN)
  • Herec Paul Kaye není fanouškem taneční hudby, proto kdykoli je scéna, kde má nasazená sluchátka, poslouchá kapely jako Sex Pistols nebo The Clash. (Tet.Ew)
  • Hlavní postava je inspirována skutečným DJ Robbie Wildem, který je od narození na jedno ucho hluchý a na druhé slyší jen na 20 %. (Yhitte)

Reklama

Reklama