Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie! Hlavné postavy sú geniálne zahrané a hláškujú jedna báseň (a to aj zo súčasného hľadiska, kdežto z 67eho)! Popravde pár hluchých miest, teda... presnejšie povedané len jedno a dosť rozsiahle, mi napovedalo, že film nad 3 odo mňa nemôže dostať, ale bravúrny záver (a vožralý Redfordov výstup) mi nedovolil nedať 5. Vskutku som už videl nejedného komika hrať vožralu, ale v živote ma nikto nepobavil tak ako on... U mňa jednoznačné potvrdenie, že od starej hollywoodskej školy by sa malo mnoho súčastníkov učiť. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Parádní konverzační komedie s Robertem Redfordem, který ještě tehdy nebyl hvězdou a Jane Fondovou v období, kdy byla prohlášena nejkrásnější ženou světa. Oba jsou coby novomanželé k sežrání. A když se k nim přidají ještě matka a seladon z půdy, vznikne rozkošný blázinec a zábava první třídy. A ani ten hodně crazy závěr není ke škodě. 90%. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Kéž by byla druhá polovina stejně geniální jako ta první. Scénář Neila Simona je (jako vždy) prosycený vynikajícími hláškami a Gene Saks už ve svém debutu perfektně pracuje s premisou "jedna místnost a pár mluvících lidí v ní", aby rok na to přivedl na svět můj oblíbený Podivný pár. Je proto velká škoda, že se v "nohách" postupem času potýká s čím dál tím méně živnou půdou a Redford vedle nezastavitelné Jane Fondy hraje druhé housle. Určitě to není remake nějakého ztraceného filmu s Carym a Katharine? ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč v programu bylo napsáno tragikomedie... Hloupost. Vynikající komedie s mladým Redfordem a Fonda, ve které se smějete i šesti, devíti a ve skutečnosti pěti poschodím, protože to betonové se nepočítá. Velmi milé. Jane je úžasně veselá a trochu trhlá a Robert je ve své poněkud neobvykle komické roli k sežrání. K tomu ten byt... :) ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Trošku hysterická konverzační dobovka, natočená dle zjevně úspěšné brodvejské divadelní hry. Jojo, tak se to tenkrát dělalo a docela to fungovalo, tyhle doslova intelektuál(ní-ské) oddechovky. R.R. je takový usedlý morous a pragmatik a J.F. pořád hopsá a je celá rozjívená se silným vztahem k mamince a oba byli mladí a krásní a talentovaní a správně dobově tyjatrálně přehrávali a šlehali své vypointované dialogy a celé je to takové staromilské, že nebýt technicolor obrazu a dobových auťáků, jeden by si myslel, že hledí na film někdy z padesátek. Ale vůbec to nevadí! Je to zkrátka milý film o nereálně rozpustilých partnerských vztazích a i po skoro půlstoletí se na to dá koukat. Kdeže ty časy jsou, že. A kde že skončí většina dnešních stádu se blbě podbízejících >romantických< komedií... - - - P.S. A těch pater bylo pět! Celou dobu se to tam řeší, jen ten pisálek zde uvedené synopse coby "o.t.d." nic nepochopil. Pochopitelně... °-/ - - - - - Poprvé viděno 19.11.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu, hodnocení 2151., komentář zde jako stopětapadesátý - 20.11.2013) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Když Corie (Jane Fonda) dává zmuchlané noviny do ledničky, láhev, kterou tam dala dříve, je pryč. (anezzik)

Reklama

Reklama