Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

castor 

všechny recenze uživatele

Milé a nutno podotknou přímočaré vyprávění o jednom novomanželském páru, který po líbánkách strávených v luxusním hotelu okusí realitu všedních dnů v maličkatém bytě posledního patra činžovního domu s nefunkčním topením a dírou ve světlíku. Duo konzervativní právník Redford – temperamentní živel Fonda k sobě skvěle pasuje, jen je škoda, že tvůrci neudrželi nastavenou laťku po celou délku. Druhá polovina už trochu dře, dialogy nejsou tak svěží a úderné a nakonec se z toho všeho vyklopí poměrně běžná romance. Přesto pořád lepší než většina současných situačních komedií.. Komediální specialista Gene Saks v plné síle, škoda, že toho nenatočil víc!! ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som chcel dať do komentáru nejaký vtipný citát, ale tých kvalitných vtipov tu bolo príliš veľa na to, aby som si vedel vybrať. A tiež som na vlastnej skúsenosti zistil, že prezradiť niekomu vtipy z komédie môže byť horšie ako prezradiť mu záver, čiže by to boli riadne spoilery. Hneď od prvých viet filmu som žasol ako mohla tak pikantná a sarkastická komédia v tej dobe vzniknúť. Asi mám predsudky, pretože za tie vtipy by sa nehanbil ani Woody Allen. Nechce sa mi nad tým rozmýšľať a porovnávať, ale Barefoot in the Park je pravdepodobne jedna z TOP 10 komédií I have ever seen. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Anebo spíš dobrých 70%. Robert Redford je parádní a je škoda, že v budoucnosti komedie moc nevyhledával. Zato Jane Fonda mě místy nudila i iritovala zároveň. Cca. první tři čtvrtě filmu se nesou v zábavné konverzační rovině, posledních patnáct minut už je pak mírně "potřeštěných" a přál bych si, aby to ke konci vyústilo jinak. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatická dvojica Redford-Fonda to tu roztočili v plnej paráde. Bavilo ma pozerať na tie ich doťahovačky a slovné prestrelky, hlavne keď zistili, že v manželstve nie je nič také ako si predstavovali. Najmä J. Fonda bola perfektná, s tým jej prehnaným entuziazmom niekedy dokázala Redforda dostať do peknej manželskej vývrtky a poriadne mu vytočiť jeho naškrobený límec. Do toho keď sa primiešal pán Velasco tak o príjemnú a nenútenú zábavu bolo postarané. Kto hľadá niečo na oddych alebo niečo na pozretie vo dvojici tak toto je tá správna voľba. 75/100 ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Zaráží mne zdejší vysoké hodnocení. Přitom na imdb je průměr 6,9/10, k čemuž se spíše přikláním. Tento film není ničím jiným než běžnou romancí o velké lásce, která se pokazila a zase napravila. Jane Fond sice nechá naplno projevit svůj temperament, ale bohužel to nestačilo k tomu, abych si občas nezívl. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Je to jeden z najobľúbenejších filmov Jane Fondovej. Raz na Twitteri napísala: „Škoda, že sme nikdy neprinútili Neila Simona urobiť pokračovanie... tie isté postavy o 40 rokov neskôr.“ (Arsenal83)

Reklama

Reklama