Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Možno to nie je bohvieako dejotvorné, ale tu ide predsa o hlášky (a že niektoré sú nesmrteľné) a o trefné životné a partnerské postrehy. Možno budete rozmýšlať, či by to ostalo iba pri obyčajnej chrípke, ak by na vás v noci padal sneh, alebo ak by ste zaspali ožratý v noci v parku. Ale vlastne je to v pohode, pretože bolo iba -5C. Redford s Fondovou tu predstavujú jeden z najpohladnejších párov aké v showbyznise kedy boli a keďže sa k sebe skvele hodia a parádne to medzi nimi iskrí, o to viac vyniknú tie bonmoty a vypointované dialógy. Trochu mi to štýlom humoru pripomenulo Nebožtíkov, čo prajú láske. Len je otázne, koľko chlapov by to s trochu prehnane hystericky napísanou postavou Fondovej vydržalo 6 dní v jednej hotelovej izbe. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Konverzační komedie, kterou si pamatuji před spoustou let hlavně jako hodně schodů, což zavdává důvod ke komičnu, a ztřeštěnou Jane Fonda. Nyní po novém shlédnutí oceňuji hlavně Roberta Redforda jako cynicky hláškujícího manžela a skvělého Charlese Boyera, který jak byl hnusný v Plynových lampách, zde byl k sežrání a zjišťuji, že mám tenhle film ráda. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Aneb můj dům, můj hrad:) A že je tento hrad hodně vysoko. Excelentní, milá, dokonale přirozená komedie. Od začátku do konce nabitá úžasnými scénami, dialogy a vtipem. Robert Redford s hlasem Pavla Soukupa byl k popukání. Úvodní scéna, kdy musí Robert vystoupat s kufry do schodů, je zničující:) Z tohoto filmu mám podobný dojem jako z Apartmá v hotelu Plaza. Kvalitativně jsou pro mě na stejné úrovni. Fenomenální komedie, při které jsem se nesčetněkrát nasmála a obdivovala příběh, herce, zpracování, a přesto jsem nebyla schopna hodnotit plným počtem. "Spálil se nám sporák." - "Proboha, co se stalo?" - "Nic, jen jsme ho zapnuli." :) ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Výchova americké ženušky jako divadelní sitcom. Komedie vyprávějící o měšťácích v divadlech pro měšťáky jsou populární po celém světě (v ČR je v nich mistr Vinohradské divadlo - na hry typu Brouka v hlavě se sjíždějí zájezdy z celé republiky) a jejich cílem je nejen bavit, ale taky vychovávat. Neil Simon zvládá žánr perfektně - do základní osy (žena neví, co chce, ale nepřestane, dokud to nedostane) jsou vpleteny komické situace (schody, cable a delivery guy) a one crazy person (Victor). Dohromady to dává poučení: manželství je jako dobré jídlo, neboť potřebuje správně namíchat indegrience - "Proper a Dignified" (Redford) a spice (Fonda). ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Když Corie (Jane Fonda) dává zmuchlané noviny do ledničky, láhev, kterou tam dala dříve, je pryč. (anezzik)
  • Film bol natočený v New Yorku, USA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno