Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Imunolog Steven Seagal se snaží najít protilátku proti nebezpečnému viru, který do vzduchu úmyslně vypustila militantní skupina v čele s Patriotem. Musí to být co nejrychleji, neboť v důsledku biologické katastrofy umírají stovky lidí… (TV Prima)

Recenze (248)

blackJag 

všechny recenze uživatele

PATRIOTEM to začalo. Seagalova kariéra nabrala strmě směr žumpa a společně s tím, jak kinosály opouštěla testosteronová horečka (která v předešlé dekádě kulminovala), postihlo to i druhý sled tohoto specifického proudu (mimo Van Dammea nebo Lundgrena právě také Seagala - první liga, Stallone a Schwarzenegger, ještě chvíli jela na setrvačnost). Děj filmu je opravdu tak slabý, že pšouk ve vichřici má větší grády, ale že by to bylo dílo první nebo druhé stovky nejhorších filmů historie? Je vidět, že lidi pořádných sraček ještě neviděli dost... 35% ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi nevadí téma, které se kromě závěrečné pasáže (vojáci sbírající květiny byli dobrou recesí, následné shazování kvítí z helikoptér je však už moc) drží relativně při zemi, ale vadil mi opravdový nedostatek akce ze strany S.S. (rozuměj Steven Seagal). Protože v jeho filmech by akce být měla, i když se idea drží někde v zelených hladinách. V Aljašce to také šlo. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

121. nejhorší film a 21%? To jako vážně? Patriot samozřejmě tak strašnej není a nebýt místního stádního hodnocení, neměl aby ani těch nízkejch 21%. Je to řemeslně solidně natočenej film, kterej má dva zásadní problémy. 1) Jeho zápletka je příliš naivní a filmu by prospělo tak dalších 30 minut děje navíc. 2) Většina lidí čekala akční film, kterej Patriot už ze svý podstaty není. Takže všichni povinně píčujou na filmaře, přitom by měli píčovat na svou debilitu a mizernej úsudek, díky kterýmu měli mylný očekávání. Nevím jak bych se na Patriota tvářil v kině, ale jako odpočinkovej film s lehkým ekologickým poselstvím se to dá v pohodě vidět. Jinak je poměrně vtipný. že naprosto příšerná a nekompetentní Seagalovka Profesionál, je tu hodnocená stejně. Jako vážně jsou si ty filmy rovný? ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Keď hral Seagal kuchára, po dlhšej dobe som to dokázal stráviť, no PhDr. - to snaď nie! Seagalove filmy sa nikdy nevyznačovali bohvieakým príbehom, no kým tam dolámal veľa kostí, tak to bolo aspoň na 2-3 hviezdičky. Ale keď celý film len sedí a ťuká do počítača a ešte aj veľa hovorí a úplne o ničom, tak aj jediný zmysel jeho filmov je fuč. Záver filmu je neskutočný - to má byť vtip? Nič proti ekológii, no po Aljaške Seagal dokázal, že sá da klesnuť ešte viac na dno. Čo nás ešte čaká? Jediné pozitívum na tomto filme je kamera. Zrejme je to tým, že túto frašku režíroval oscarový kameraman Dean Semler. ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, nevím, pořád mi Patriot nesedí jako "Seagalův nejhorší film", což jsem nečetl jen jednou. Vím, Patriot je nudný film s hloupou zápletkou, velmi malým množstvím akce a dementními záporáky, ale pořád se mi zdá, že má Seagal ještě nějaký mnohem horší film (nebo že by filmy?..), než je toto. Hodlám zkouknout Seagalovky, které jsem ještě neviděl (většina těch natočených po r.2000) a pak zjistím jestli je Patriot opravdu nejhorší...15% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • První film Stevena Seagala (Dr. Wesley McClaren) vydaný přímo na video, nicméně v některých zemích byl i přesto uveden v kinech. (DJMaroko)
  • Vo filme má Dr. Wesley McClaren (Steven Seagal) svoju asistentku. V skutočnosti je to Seagalova dcéra Ayako Fujitani. (Seag)
  • Film se natáčel v Ennisu v Momtaně. (rafix)

Reklama

Reklama