Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a mám za sebou zatím celou filmografii režiséra Gierascha(hrozné příjmení) a nejlepší je pro mě Night of the demons a nejhorší Fertile Ground. Tohle je něco mezitím. Ale na jeho první film je to paráda se vším všudy. Tenhle film měl všechno co bych od béčka očekával. Hnusnou nemočníční atmosféru, parádní gore a sympatické herce. Jenom celej film byl tak rychlej že jsem vůbec nestíhal. Patrick v roli sadistického chirurga neměl chybu. Jak jsem zmínil gore ve filmu je překvapující máme tu všechno, hlavu bez mozku, rozdrcení hlavy. A konec s roztahanýma vnitřnostma neměl chybu. Postavy hajzlů byly fakt na facku, s takovýhlema lidma bych nechtěl bít ani minutu. Pohodové béčko. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Autopsy je formálnou i obsahovou poctou eighteesáckym béčkam, v ktorých sa po ponurých, zelenkavým svetlom osvietených nemocničných chodbách (Dead Pit) preháňajú šialenci v bielych plášťoch (Re-Animátor), s Hipokratovou prísahou strčenou hlboko v zadku. V tomto smere Autopsy zároveň reflektuje - bez akéhokoľvek zámeru, pochopiteľne - stav súčasného zdravotníctva v postkomunistických krajinách:-) Vyčítať tomuto filmu absenciu inteligencie je ako hľadať chyby krásy na pleti Freddyho Kruegera. Neočakávajme od jaterníc či "vepřa, knedla, zela" sofistikované chute. P.S. Keby na mňa Jessica Lowndes aspoň raz koketne žmurkla z obrazovky, idem aj na štyri hviezdičky. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

To byl zase jednou pořádnej masakr. Už si ani nepamatuju, kdy jsem naposled musel sundávat sluchátka a jen křečovitě napolo sledovat, co se ve filmu děje. Některé momenty jsou hodně mňamkózní. K záporům podobných filmů patří již tradičně chování postav, které bylo občas dost mimo mísu a samotný příběh taky nebyl právě nejoriginálnější. Musím ovšem říci, že ačkoli je závěrečné vysvětlení předchozího jednání záporáků dosti nereálné, tak působí vskutku "monumentálně". Dobrá atmosféra je chvílemi taky cítit, lekačky byly povedené a hlavně některé ty scény dokázaly slušně znechutit. 65% ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Som jediná komu vyššie napísaný obsah nezodpovedá realite? Na základe neho som mala o filme úplne inú predstavu. No ale nevadí, tým pádom som bola vkuse prekvapovaná vývojom. Čo sa týka Autopsy - námet je super, nočná opustená nemocnica už sama o sebe vytvára dosť napätú atmosféru, k čomu sa vkuse pridáva pocit, že je niečo zle. Dokonca sa tu vyskytlo niekoľko drsných scén, čo bolo super, aj keď po stránke prevedenia to už pokulhávalo. V posledných minútach ako sa tá kočka dostala konečne k svojmu frajerovi som naozaj nevedela, či mi je zle alebo sa mám smiať, či plakať. Ak by som vypustila fakt, že množstvo scén bolo nereálnych, úplne mimo aj spolu so správaním postáv, a keby do popisu bola pridaná aj "komédia", zvážila by som 4*. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Klasický nizkorozpočtový torture gore horror s velmi jednoduchým až triviálním dějem o jednom šíleném doktorovi. Jenže horrorový fanoušek tohoto subžánru si přijde na své a vezme tento film jako oddychovku. Je tam i pár lekaček, některé scény jsou fakt chutné. Takže jak říkám, klasická jednoduchá šablona, stokrát ohraná, ale v tom minimálně průměru dobře fungující. PS: Robert LaSardo je pro tyto role stvořený. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)

Reklama

Reklama