Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

ElizabethBay odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních otázek, která mě při sledování tohoto filmu napadla, byla: "jak je možné, že v takové slátanině hraje herec jako Robert Patrick?" Ne, že by se jednalo o oscarového herce, ale roli psychopatického doktora ve filmu, který působí jako průměrná počítačová hra s milionkrát použitým námětem, nelogičnostmi a absencí alespoň minimálního vkusu, si rozhodně nezaslouží. Film zdánlivě dodržuje všechny normy průměrného hororu, ale ve výsledku je to ostuda filmařského řemesla. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Začíná to standardně – nikdo nemá signál!! Banda přátel se po dopravní nehodě ocitne uprostřed noci kdesi mimo civilizaci, když kolem náhle projede sanitka s hodně divnou posádkou. Za chvíli jsme nicméně v oficiálně několik let zavřené nemocnici, ve které už brzy začnou křupat kosti, končetiny končit v nepřirozených polohách, orgány mimo lidská těla a hranice logiky se začnou překračovat mílovými kroky. Nic na tom nemění ani fakt, že sadistického doktora tu hraje (stroj z tekutého kovu) Robert Patrick, který z tohohle omylu nájem na dva měsíce dopředu těžko zaplatil. Když se jeho umírající ženuška (pro kterou novým nedobrovolným „pacientům“ odebírá orgány) chichotá na smrtelné posteli a on stojí po výbuchu zohavený za dveřmi, může to slabším povahám dělat potíže, ti, kteří už něco viděli, budou naopak jen těžko hledat slova. Celé se to totiž velmi neobratně schovává za rádoby vtipné momenty a zábavný look, nic ale nezabrání tomu, že herci jsou horší než průměrní, pobíhají bez ladu a skladu z patra do patra a že tahle pásová amatérská výroba musí už ve střižně obtěžovat samotné tvůrce. ()

Reklama

nemik22 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný horor. Představení hlavních hrdinů hned v úvodních titulkách byl dobrý nápad, děj se tak posouvá rovnou ke krvavé sklizni, která se celá odehrává v hororově vykresleném nemocničním prostředí a je plná brutálních scén. Líbila se mi scéna se střepem, u tý mi běhal mráz po zádech a hromada lekaček, které atmosféru ještě umocňují. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Americký snímek AUTOPSY představuje sice nízkorozpočtový, ale pekelně krvavý a místy slušně brutální hororový flák odehrávající se v nemocničním prostředí se spoustou ostrých chirurgických nástrojů. Ve vlastním příběhu sledujeme skupinku mladých lidí, kteří po divokém mejdanu plném alkoholu a drog nasedají do svého auta a společně s náhodným známým Dimitrijem to valí zas o kus dál. Po cestě však mají nehodu, u které se objevuje nemocniční sanitka se dvěma maníky, kteří hrdiny snímku dopravují do nedaleké nemocnice Milosrdných sester. V liduprázdném zdravotnickém zařízení je netrpělivě očekává podivný doktor. Film má lehce nudný rozjezd, ale jakmile se děj přenese do nemocnice a vystříkne první krev, dostává úžasný náboj a valí do diváka šťavnaté gore scény, které se střídají se slušnými lekačkami v potemnělých chodbách nemocnice. Adrenalin stoupá s množstvím krve a nechuťáren, kterými tvůrci vskutku nešetří. Jednotlivé postavy jsou ztvárněny celkem obstojně, avšak logika jde občas trochu stranou. Záporáci jsou naprosto výborní a ujetost jim přímo sálá z očí. Prostředí, ve kterém se příběh odehrává, je vkusně vybráno a jeho potenciál tvůrci dílka využívají doslova na maximum. Další kladem budiž také nepřepálená stopáž, ve které na nudu moc místa opravdu není. Výsledný dojem je velmi dobrý, slušně krvavý a celkem brutální horor, který maximálně využívá nemocniční prostředí, ve kterém se odehrává. U mě s přehledem za čtyři hvězdy. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

|24.4. 2010 - 01:09| Tak tohle byl náářez !!! Naprosto výborná atmosféra, litry krve a kila lidských vnitřností a snad první HOROR u kterého jsem se lekal každou chvíly !! Nemocniční prostředí suprové, výborní herci a opravdu lahůdkové ty dvě slečinky. K tomuto Hororu nemám co vytknout, snad jen tu jedinou scénu (s tím mobilem), ale to je opravdu snad jediná "drobnost ". AUTOPSY hodnotím, jako jeden z nejlepších Hororů, co jsem za poslední dobu viděl. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)

Reklama

Reklama