Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Idea není zlá. Celý film se točí v kruhu mrtvol, povalujících se noh a rukou, vysících střev, jater, no vlastně všech vnitřností. Film sice nedává v některých místech smysl, a říkáte si, vlastně co je to za kravinu, že manželka doktora vypadá jak zombie a přitom má obarvené vlasy?:D nebo frajer má všechny vnitřnosti venku? ono na tom by nic nebylo hold to ma všechno pečlivě pospojované a ono to nejak funguje, ale jak má spojený krk s plícema které vysí 2 metry od něj ve vzduchu? Jak může ten člověk mluvit?:D jak se mu okyslyčuje mozek?:D Stejně to je na efekt já to chápu a o nic jiného vlastně v tomdle filmu nešlo. Jenom si udělat solidní srandu z nemocničního prostředí kterému vládne Terminátor :D ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

|24.4. 2010 - 01:09| Tak tohle byl náářez !!! Naprosto výborná atmosféra, litry krve a kila lidských vnitřností a snad první HOROR u kterého jsem se lekal každou chvíly !! Nemocniční prostředí suprové, výborní herci a opravdu lahůdkové ty dvě slečinky. K tomuto Hororu nemám co vytknout, snad jen tu jedinou scénu (s tím mobilem), ale to je opravdu snad jediná "drobnost ". AUTOPSY hodnotím, jako jeden z nejlepších Hororů, co jsem za poslední dobu viděl. ()

Reklama

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že se spálím 2x za večer nejdřív britská chalupa a těd tohle, co to jako mělo být? Už dlouho jsem neviděl film, ve kterém bych postrádal atmosféru, náznak napětí a viděl takových absurdností a hlavně se nezajímal, jak to celé skončí. Jediné co bych pochválil je Jessica Lowndes a scéna s vozíčkem plným lidských noh, ta mě pobavila. Slabší 2*. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

To byl zase jednou pořádnej masakr. Už si ani nepamatuju, kdy jsem naposled musel sundávat sluchátka a jen křečovitě napolo sledovat, co se ve filmu děje. Některé momenty jsou hodně mňamkózní. K záporům podobných filmů patří již tradičně chování postav, které bylo občas dost mimo mísu a samotný příběh taky nebyl právě nejoriginálnější. Musím ovšem říci, že ačkoli je závěrečné vysvětlení předchozího jednání záporáků dosti nereálné, tak působí vskutku "monumentálně". Dobrá atmosféra je chvílemi taky cítit, lekačky byly povedené a hlavně některé ty scény dokázaly slušně znechutit. 65% ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Autopsy je formálnou i obsahovou poctou eighteesáckym béčkam, v ktorých sa po ponurých, zelenkavým svetlom osvietených nemocničných chodbách (Dead Pit) preháňajú šialenci v bielych plášťoch (Re-Animátor), s Hipokratovou prísahou strčenou hlboko v zadku. V tomto smere Autopsy zároveň reflektuje - bez akéhokoľvek zámeru, pochopiteľne - stav súčasného zdravotníctva v postkomunistických krajinách:-) Vyčítať tomuto filmu absenciu inteligencie je ako hľadať chyby krásy na pleti Freddyho Kruegera. Neočakávajme od jaterníc či "vepřa, knedla, zela" sofistikované chute. P.S. Keby na mňa Jessica Lowndes aspoň raz koketne žmurkla z obrazovky, idem aj na štyri hviezdičky. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno