Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Chasm odpad!

všechny recenze uživatele

Musim přiznat, že sem to nedokoukal do konce, ale vlastně ani nevěřim nikomu, kdo tvrdí, že se mu tento kousek do konce shlédnout podařilo. Impozantní "Walkers" vlastně moc impozantní nejsou, s nulovými efekty se "tvůrcům" nemohlo podařit stvořit o moc lepší věc, než tyhle trapně kreslené obří kraby, které dokážou sesmažit člověka jedním krátkým zeleným paprskem, až z něj zbyde jen ubohá kostřička, s troškou připáleného masa........ No prostě paráda! ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočová srajda! Něco tak špatného jsem už dlouho neviděl, a teď nemyslím jen po technické a efektivní stránce, ale i třeba herecké výkony a samotný jednotvárný děj stály za starou belu. Sdílím stejný názor jako uživatel Rudyamon, alespoň v tý jeho první větě, tenkrát vznikaly také neuvěřitelné braky, ale furt se nato ještě jakžtakž dalo dívat...V tomto případě si ale radši pusťte nějakou tu klasiku...Kinematografické kalné dno, absolutní ztráta času, umělecká hodnota téměř žádná...Něco podobného pustit do distribuce, tak bych si okamžitě nafackoval..Jakpak bude asi vypadat pokračování tentokráte už pod taktovkou samotného herce C. Thomase Howella.:-)? ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 1/10 Hudba 4/10 Efekty 1/10/// +nad vše ostatní vyčnívá atmosféra -logika scénáře, inteligence a jednání hlavního hrdiny, směšné efekty, velice trapné postavy, kvalita obrazu/// Kvalita tohoto snímku mě normálně fascinuje. Prostě nechápu co si to tvůrci na nás diváky dovolili. Tady se jedná o čisté parazitování na filmovém hitu Válka světů. Například mě napadlo, jak tvůrci vybírali lokace pro natáčení. Jednoduše jim stačilo nějaké to smetiště a vrakoviště a mohli točit. Pasáže s knězem jsou opravu k nevydržení a být v kině tak utíkám, doma před monitorem je to jiná, sem se pochlapil a dodíval se do konce. Třebas častá klišé podobných filmů jsou v podobě zpráv a událostí v televizi, nebo sledujeme několik skupinek lidí. Tady si budete muset vystačit s jedním chlapem a jeho putováním z místa na místo. Vrchol celého filmu,… co je vlastně vrchol tohoto filmu? Že by samotná Invaze broučků vystřižená jak z počítačové hry někdy v polovině devadesátých let? Ne to je jen slabej odvar. Prostě celí film je špatný./// Celkem 17%/// ()

Suomi odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je asi to nejhorší co jsem v životě viděl, po naprosto stupidním začátku,se rozjede něco, co se nedá ani komentovat, děj neexistuje, efekty-tak na nich si vyhráli, ty tam nejsou snad vůbec a o hereckých výkonech nemá smysl mluvit.Film začne tím , že někde havaruje něco z vesmíru,ta věc spadne na zem, vytvoří kráter a do toho spadne člověk, 15 minut řeší jak člověka vytáhnout s kráteru, než další záběry ukáží, že je hluboký asi půl metru,řvou na sebe, jako by byl někde 50 metrů pod zemí a takto skvěle jede film po celou dobu.Tento film by se měl uchovat,pro další generace, hlavně pro Uwe Bolla,protože ten jedinej by se v něm snad inspiroval. ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Sledoval jsem Simpsonovi, když přišel první démon." Tento film se snaží po vzoru Spielbergova filmu navodit pocit nebezpečí obyčejných lidí, kteří stojí proti naprosto neznámé hrozbě. Tento záměr však nevychází. Prostředí je nevěrohodné a mimozemšťané jsou legračně zpracovaní, takže se nedaří vybudovat tu správnou atmosféru. Scénář herce vodí sem a tam a dává jim do úst často velmi podivné repliky (hlavně u kněze). Herci samotní velmi přehrávají, což je poměrně zábavné, ale to asi nebylo režisérským záměrem. Jedna z mála věcí, co se povedly, jsou některé opravdu pěkné záběry širé krajiny zpustošené válkou s nezvanými kolonisty. Tyto záběry však bohužel trvají vždy asi jen vteřinu, takže je divák ihned hozen nazpět do nefungujícího filmu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama