Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mount Rose, Minessota. Malé městečko ztracené uprostřed Ameriky je ale něčím vyjímečné. Každý rok se zde pořádá soutěž o nejkrásnější "náctiletou" slečnu. A právě letos to bude obzvlášť napínavé, největší šance mají Amber Atkinsová (Kirsten Dunst) a proti ní, dcera samotné pořadatelky Becky Ann Leemanová (Denise Richards). A to by bylo, aby maminka (Kirstie Alley) své dceři kapku nepomohla.... Film ze zákulisí soutěže krásy, kde intriky, podvody i pokusy o vraždu jsou na denním pořádku. V hlavních rolích 8 krásných dívek, porota a televizní štáb, který celou taškařici filmuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

pabulator 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější Miss co sem měl tu možnost shlédnout s pořádnou dávkou černého humoru reflektuje dokonale debilitu amerických maloměšťáků.Obzvlášť pak musím pochválit všecky mladé a tehdy ještě ne moc známé herečky hlavně Alexandra Holden byla v roli anorektičky opravdu nechutná přidejme k tomu parádní soundtrack a máme smrtící koktejl ze zákulisí jedné na hlavu postavené soutěže krásy. ()

Roman.Ticka odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle trapné balancování na hraně trapnosti a marnosti že je komedie nebo americká satira? Leda tak mistrovství světa v kategorii klišovitý brak, by zaručil korunku úspěchu a vítězství. Takhle tupou snahu o vtip, pod vedením retardované tlupy dementů v čele se stejně unylou Kirsten Dunst jako její zákazníci, jsem vážně nestrávila. Jsou mnohem lepší satiry a není jich málo, ale tohle fiasko nezachránila ani hustá Kirstie Alley. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už Aristoteles správne hovoril, že len matka je istá svojim výrokom "Matky milujú svoje deti viac ako otcovia, pretože si môžu byť isté, že sú ich vlastné." Avšak tu by aj on svoj zadumaný pohľad zahĺbil do pestovanej brady, pretože tomu, že by Kirstie Alley mohla byť matkou Denise Richards by uveril len málokto. Ja by som neuveril ani po teste dna. Film sa inak snaží byť paródiou, ale veľa vtipu nepriniesol, miestami sa stáva patetickejší než samotné súťaže miss. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Na první pohled to vypadá jako obyčejná komedie, co běží o nedělním odpoledni na Nově, ale ve skutečnosti je to geniální výsměch americkým balíkům z maloměsta a církvi. Natočené je to dokumentární kamerou, což dává prostor šíleně vtipným monologům a překypuje černým homorem. Navíc kde jinde uvidíte Denise Richards tančit s ukřižovaným Ježíšem? ,,Máma mi ke třináctým narozeninám dala devítku. Jo, vždycky si vzpomenu co k ní napsala: Ježíš miluje vítěze!“ ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Satirický pseudo-dokument, místy lehce dýchavičná komedie s krimi zápletkou. Venkoncem povedená černohumorná zábava. Na paškál si bere maloměšťáctví, pokrytecké vlastenectví a prázdné fráze, což je až příliš snadný terč; zaujalo mě ale, že tam, kde se film vysmívá buranství, tam já cítím většinou sympatie. Tak přemýšlím, jestli to byl záměr, protože pokud ano, neznamená to, že jsem buran. 3¾. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Allison Janney tvrdí, že ju jej fanúšikovia uznávajú pre tento film viac ako pre akýkoľvek iný v jej kariére. (fandafilmov)
  • Původně se měl film jmenovat "Dairy Queens". (Pumiiix)

Reklama

Reklama