Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

666teen 

všechny recenze uživatele

Další v celku povedená britská řezničina. V roli jatečních kusů jacýsi výrobci RPG, kulometů, humáních(wow!) min a podobných nástrojů mezilidského dorozumívání. V roli exekutorů parta popletených poloprofesionálních zabijáckých polomaďarů. Takže rozehráno by bylo slušně, ale nakonec z toho není ani čistý slasher, ani ujetá parodie, ale něco mezi. Škoda. Přesto v rámci žánru slušná práce. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Víkendový firemní teamdestroying aneb Maďarská pohostinnost.. Christopher Smith hodil do mixéru Kancl, Vysvobození a Pátek před sobotou čtrnáctého a vznikl z toho nápaditý koktejl pohrávající si s bránicí diváka i žánrovými klišé. Čert vem hloupoučkou motivaci vrahů z kraje čabajek a medvědů, co nedbají státních hranic - já se bavil a nejen po štěstí si šlapající "Darling" McInnerny mi toho byl zárukou. Rozhodování mezi třemi a čtyřmi hvězdami mně ulehčil nekonvenční závěr s nabídkou kvalitního pramicového gruppen-sexu.. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Maďarský masaker mäsiarskym nožom... a brokovnicou, sapíkom, plameňometom, sekerou, loveckou dýkou, pechotnou mínou a vôbec všetkým, čo je práve poruke. Ďalší výživný príspevok do novej britskej hororovej vlny. Celý čas som sa veľmi dobre bavil, pretože je to nadhľadové a často veľmi vtipné (scéna dokazujúca tvrdenie Tobyho Stephensa o gilotíne), ale napriek tomu stále drsné a napínavé a nikdy to neskĺzne do čistej komédie či paródie (s výnimkou jedinej scény - to s tou raketou už bolo trochu mimo). Zápletka je otrepaná, ale tvorcovia veľmi invenčne pracujú s rôznymi klišé (napr. scéna s pavúkom). Príjemný žánrový kúsok za ideálnych 70%. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Tak Toby to konečně dotáhl na hlavní figuru na plakátu! Jenom o tom nikdo neví. Ale copak nejsou všechna vítězství na světě polovičatá? No nejsou. Ale co to kecám. Dobrá prdel, koukat na to, dokonce se od té doby bojím chodit do lesa, aby mi tam nějaká železa neucvakla nohu v koleni, protože bych potom nemohla nosit plandavé sukně až k zemi, aby se mi nepotrhaly o protézu. Vždycky jsem chtěla napsat povídku/hru/scénář o lidech, kteří jedou autobusem za nějakým směšným cílem a tohle mi jenom ukázalo, že to má cenu zkusit. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Danny Dyer je prostě pán, ať si za kanálem La Manche říkají, co chtějí... Jeho postava mírného zhulence a konzumenta houbiček byla suverénně nejstylovější a nejpříjemnější. Film jako takový je sice jednohubka, kult se z něj asi nikdy nestane a potenciál, který v sobě měl (banda maniaků protestujících proti západnímu průmyslu na výrobu zbraní, jenž protestuje velmi specifickým způsobem + zajímavé postavy oné korporátní firmy), zůstal naplněn bohužel jen z poloviny. Ale přesto mám pro "Severance" slabost, už jen kvůli sympatické dvojici Dyer/Harris a taky z důvodu, že se tento snímek nebere nijak vážně a atmosférou sem tam (v opravdu malilinkatých nuancích) připomene kultovní Evil Dead. "Dáme čtyřku?" Tak tedy jó... :) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno