Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se pousmál, pár naháněcích scén se také povedlo a sem tam se i mihly prvky solidní atmosféry, ale nějak mi to moc nesedlo. Jediné, co si z toho asi budu pamatovat, je zfetovaný Danny Dyer, jehož stavy byly vylíčeny sakra přesně a dobrý dojem na mě udělala i šmrncovní Laura Harris, ale čekal jsem víc. 40% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Víkendový firemní teamdestroying aneb Maďarská pohostinnost.. Christopher Smith hodil do mixéru Kancl, Vysvobození a Pátek před sobotou čtrnáctého a vznikl z toho nápaditý koktejl pohrávající si s bránicí diváka i žánrovými klišé. Čert vem hloupoučkou motivaci vrahů z kraje čabajek a medvědů, co nedbají státních hranic - já se bavil a nejen po štěstí si šlapající "Darling" McInnerny mi toho byl zárukou. Rozhodování mezi třemi a čtyřmi hvězdami mně ulehčil nekonvenční závěr s nabídkou kvalitního pramicového gruppen-sexu.. ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Izolace - film dvou mechanismů. Jednak dokáže nabídnout stejně opojný pocit, jako když z herního automatu vytřískáte velkej balík peněz, ale zrovna tak neblahý pocit, když v něm necháte celou výplatu. Záleží, jak moc hazardní hráč jste. Přistoupíte-li na pravidla hry, budete se bavit. Menu hlášek je dlouhé a leč chody nejsou velké, o to větší mají styl. Někdo může namítnout, že příběh není nic, co by zasluhovalo vytesat do zlatého štítku, ale přesto porce černého humoru, podrývání klišé a situací, kdy nestačí pouze zabíjet, jej dokáže slušně nakopnout k tomu, aby z žánrových kolejí vyvražďovaček vyjel nadprůměrně. A jako jackpot dostanete useknutou hlavu. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Maďarský masaker mäsiarskym nožom... a brokovnicou, sapíkom, plameňometom, sekerou, loveckou dýkou, pechotnou mínou a vôbec všetkým, čo je práve poruke. Ďalší výživný príspevok do novej britskej hororovej vlny. Celý čas som sa veľmi dobre bavil, pretože je to nadhľadové a často veľmi vtipné (scéna dokazujúca tvrdenie Tobyho Stephensa o gilotíne), ale napriek tomu stále drsné a napínavé a nikdy to neskĺzne do čistej komédie či paródie (s výnimkou jedinej scény - to s tou raketou už bolo trochu mimo). Zápletka je otrepaná, ale tvorcovia veľmi invenčne pracujú s rôznymi klišé (napr. scéna s pavúkom). Príjemný žánrový kúsok za ideálnych 70%. ()

JosefGruber 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový horor od něhož co se týče děje nemůžeme čekat zázraky. Nicméně od ostatních podobných věcí se Izolace liší svým skvělým humorem. Opravdu jsem se bavil, Dyer ve své roli zfetovaného nadržence opravdu exceloval. Jediný mínus je klasické zakončení, které je u podobných filmů více jak běžné. 4-5*, 7.4.2014, pc ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama