Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Izolace začala docela dobře, pěkné prostředí, pohodička, ale poté co se objevilo první přímé setkání se zabijákem/zabijáky šlo hodnocení dolu. Samozřejmě jsem čekal zase více komediálních prvků, které vážně nemohl utáhnout sám furt a ten samej cápek, kterej se nám ve filmu trochu počůral. Přemýšlel jsem o čtyřech hvězdách, ale nakonec to jsou tři. Mimochodem, nůž do zadku bych si nenechal zastrčit... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tento film mne neuvěřitelně bavil. Podle mne se podařilo právě velmi dobře smíchat napínavý lesní horror s mírnou špetkou humoru. Napětí, vyobrazení postav, atmosféra, prostředí, všechno naprosto na jedničku plus úžasné herecké výkony. Několikrát se zdá, že už je konec a film nastartuje znova. Ten suchý, černočerný a zvrácený humor jako by ještě podtrhoval absurditu lidského jednání, chování v extrémních situacích a měl i hlubší význam. V tomto filmu právě humor naprosto geniálně ne že odlehčuje napětí, bezvýchodnost a absurditu děje, ale naopak ji ještě více podtrhuje a představuje divákovi. Takhle jsem to aspoň viděl já a vyloženě mi to sedlo. U filmu jsem seděl jako přimraženej, lesní prostředí mi dá vždy hodně "zabrat", jednotlivé postavy byly špičkově ztvárněné a to, co se odehrávalo bylo prostě originální, vypovídající a zábavné. Osobně vnímám tento film jako geniální, ale myslím, že ho málokdo pochopil tak, jak byl myšlen, přinejmenším tak, jak jsem jej pochopil já... Vedle "rychlovyvražďopvačky" typu "Rovdyr (2008)" a atmosférickému, ale totálně prázdnému "Willmark (2003)" musím dát prostě plný počet. Film sice neobstojí oproti například starému těžkotonážnímu "survival horroru" "Rituals (1977)", ani oproti šílenosti "Evil Dead 1 (1981)", ale i tak je to prostě bomba a vyloženě za málo peněz hodně muziky. Prostě někde mezi 4 a 5*. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

1,5*/5...Najskôr sa to snaží robiť si prdel so všetkých horových sračkoidných blábolov (a miestami je to naozaj celkom "zvráteno-vtipé"), aby sa to nakoniec zvrhlo v sračkoidný blábol. Tak mi nakoniec ako najpozitívnejšia vec na celom nepodarku príde záverečný song "we meet again", ktorý mi pripomenul výbuch atómovky v Kubrickovom Dr. Strangelove... Ako horor je to absolútne čajové, ako "hororová komédia" je to katastrofa a bez ohľadu na škatuľky je to jedna veľká slabota. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně, že nazíráno z jistého úhlu pohledu je tenhle film sračka - bez debat tomu tak je. Stejně tak dobře je ale možné na tuto pokleslou podívanou hledět očima blazeovaného diváka, který touží jednou za čas intelektuálně vypnout a trošku se pobavit u nějaké podobné oddychovky, kde není nouze o litry kečupové krve a holky prohánějící se po lese ve spodním prádle. Z hlediska žánru není myslím tomuto filmu moc co vytknout, natočeno je to zdařile, děj pěkně odsejpá, herci jsou zde obstojní, vyvražďování postav probíhá dostatečně nápaditě (lze-li to vůbec takto cynicky konstatovat :-), a dostatek černého humoru zaručuje, že je to ve výsledku náramná sranda, za to vám ručím. Třeba u scény, v níž jedna postava řeší trable s umístěním uřízlé nohy do ledničky, jsem umíral smíchy. Osobně jsem se u Izolace bavil královsky - takovou prdel jsem dlouho neviděl. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Asi jsem při hodnocení těhle filmů poněkud shovívavější. Ale když nic moc nečekám a hle, film mě pobavil, tak hodnocení je zákonitě poněkud vyšší. Souhlasím s tronem, že anglický venkov by tomu slušel lépe, ale já mám zase slabost pro lesy....Ani mi příliš nevadila žánrová nevyhraněnost snímku, chvíli k horroru, pak zase ke komedii. Možná, kdyby zůstala zachována linie čistě horrorová, stal by se z toho průměrný ( možná i podprůměrný) zástupce svého žánru. A ta raketa zase mě dost pobavila.... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno