Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (507)

Fingon 

všechny recenze uživatele

To, že je možné hady rozdráždit pomocí feromonů, mi zas tak nemožné nepřišlo. Že mohou vyhodit pojistky, to už trochu za vlasy přitažené bylo, nepovedlo se to ani dinosaurům v Jurském parku. Film mi ale přišel celkem standardně natočený - a bohužel musím přiznat, že i tento Hollywoodský průměr je lepší než dvě třetiny české produkce posledních let. Smutné. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +různorodé postavy, hororová atmosféra, akční spád, slušně ozvučené -snad jen škoda, že zde není víc áčkových herců./// V podstatě úplně bezrpoblémovej, zajímavej akční snímek. V rámci béčkových filmů naprosto vyniká a víceméně neudělá ostudu ani v kinech. Film zaujme spoustou zajímavých a nápaditých scén. Snad by se slušelo říct vtipných, protože jsem se dost solidně bavil. Animace hadů nebyla moc dobrá, ale tak nějak to neřeším. Prostě jsem se bavil a to mi někdy stačí./// Celkem 81%/// ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Tak haďáci dostali jasný rozkaz: "útočit efektne" (oko, jazyk, bradavka, genitálie) a celý film môžeme vlastne zhrnúť, ako seriál najnechutnejších možných mordov (a že je ich požehnane). Proklamovaná bečkovosť sa konala, neproklamovaná blbosť tiež, ale až ku koncu nabrala tie správne obrátky a predbehla reklamný slogan o niekoľko dĺžok. Potenciál baviť film má, ale ono sa tam v podstate nič nedeje. Po útoku nastáva chaos a film nakoniec sotva pristáva na 50%-tách. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

He? Kéž by to aspoň bylo tak blbý, až by to bavilo, ale ono to nemá ani tu decentní dávku hověziny. Je to prostě stupidní nashromáždění klišé, navíc v tragicky nudné posloupnosti. Za kvalitní bych označil snad jen solidního Samuela L. Jacksona, jinak mě nezaujalo ale lautr nic. Hloupá a prádzná nuda bez špetky zábavnosti. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tohle není žádné béčko! Je to prostě kurevsky dokonale vytvořený mix zvířecího hororu z let osmdesátých a hollywoodského katastrofického thrilleru z let nultých! To, co jsem očekával, jsem dostal (a vlastně nechápu, jak mohl někdo chtít ještě víc). Neskutečná sranda, roztomilé nechutnosti, pár lekaček, hysterické ženské, překvapivě dokonale a vtipně ztvárnění hadi a hláška: "Není mezi cestujícími pilot?", kterážto je přímo nezbytná v každém snímku, kde má letadlo problém. Zvířecí horory Forever! SPOILER: Škoda, že se tvůrci neodvážili nechat chcípnout pár dětí a s letadlem na konci někam praštit, můj vylepšený dojem by to pak na tu pátou hvězdičku určitě zvedl. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Na konci filmu při vystupování z letadla sjíždí černoch v oranžové košili. V dalším záběru, kdy sjíždí žena s dítětem, je však ten samý muž znovu na palubě. (Mr.Hudson)
  • Když fandové začali psát petice proti změně názvu, režisér David R. Ellis zjistil, že natáčí kultovní film. (Siriuss)
  • Snímek měl původně režírovat Ronny Yu (Freddy Vs. Jason, 2003), ale nakonec se neshodl s produkcí na výšce rozpočtu a ve hře byly též tzv. kreativní rozpory. (imro)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama