Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Neskutečně podělaný film - miluji prci,prci, prcičky, ale toto úplně podělali, asi si mysleli, že když tam dají úplně neznámého kluka, kterej se bude chovat podobně jako Sean Wiliam Scott, tak že uspějou - to byli pěkně na omylu. Kluk co se snaží vypadat a mluvit stejně jako Stifler ,,starší" ... nevím co bych měl dodat, jen to, že ta 1hvězdička je jen a jen za Eugena Levyho!!! ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Jak zmizeli již zaběhlí a u někoho i oblíbení herci (zůstali jen 2 a z toho jeden je zde asi 3 minuty), tak ta pakáž co se nyní zde vyskytuje je k ničemu. Hrát to neumí (vzít si dalekohled, abych našel někoho, kdo umí trochu hrát), vtipy trapné až k uzoufání. Opravdu jsem se nezasmál ani jednou, nicméně alespoň dějová linka nebyla tak kreténská a hudební výběr byl také solidní. Vysoký propad do hlubin oceánu oproti předchozím. ()

Reklama

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jedničku a ani tu jsem nesledoval nijak moc pečlivě. Ale tohle jsem doslova proklikal za dvacet minut. A i tak jsem viděl asi všechno, co se tu vidět dalo. Některý děvčata jsou hezký (aby ne, když je museli vybírat mezi stovkama adeptek "herectví"), "vtípky" jsou vohraný a vulgární jako vždy v dnešních teen komediích. Hlavní hrdinové jsou schematičtí jak podle pravítka kreslený karikatury. Kčertu, ani nevím, jak to hodnotit, protože už dlouho jsem nic horšího neviděl. I odpad je v tomto případě lichotka. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

To jste netušili, že nechvalně známý Stiffler má bráchu Matta. A už vůbec ne, že je to stejný exot jako on. Po posledním průšvihu (použití pepřového spreje na hudební nástroje školní skupiny) dostane od školního poradce (Sherminátor, ehm) poslední šanci - buď stráví léto na hudebním táboře nebo ve škole končí. Matt si vzpomene na Jimovu holku Michelle, a ani na chvilku s rozhodnutím neváhá. Ale takový hudební tábor není jen tak - tam ho naučí zač je toho hoboj ... Mno, ač jsem původní díly Prciček moc nemusel, přece jen měly své kouzlo - ať už docela dobrý výběr herců, nebo sem tam i nějaký ten vtip. Ani jednoho z toho čtvrté pokračování nemá - veškeré vtipné scény nejsou ani trochu vtipné, ale stoprocentně trapné, herci (až na milou Arielle Kebbel, ta se mi líbila :) ) jsou ubozí (vůbec jsem nepochopil co zde pohledával Eugene Levy nebo Chris Owen z předchozích dílů - jejich role jsou tak násilně naroubovány, že to nemůže přehlédnout vůbec nikdo) a při sledování Tada Hilgenbrinka jsem moc moc vzpomínal na starého Stiffyho. Fakt ubohost .. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování se nemůže s “prcičkovskou“ trilogií vůbec rovnat! Nový Stifler je v celku trapný a nevtipný! Prostředí tábora je sice fajn, ale je to strašně moc nevyužitý potenciál jak natočit nějaké vtipné situace. Příběh je o tom, že chce nový Stifler natočit film o táborových dívkách (mimochodem jsou to kusy) je nic moc a nové postavy jsou dost slabý odvar těch původních. Vtipných situací je tu po čertech málo a závěr filmu mi přijde vyloženě trapný. Tento film se jen snaží vycucat něco málo z původních dílů a moc mu to nejde. 1 hvězda. PS: Aspoň, že Eugene Levy si střihnul cameo. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Tad Hilgenbrink (Matt Stifler) ve scéně, kde se vysvleče před dívkami při hře na fanty, skutečně odhalil úplně vše. Své herecké kolegyně o tom předem neinformoval. Dívky si myslely, že jeho intimní partie zůstanou zakryté, takže jejich reakce byly opravdové. (HappySmile)
  • Elyse (Arielle Kebbel) je možná nadaná skladatelka, avšak rozhodně ne dirigentka. To, co předvedla na konci filmu, s dirigováním nemělo nic společného. Jednalo se sice o nejjednodušší prvek dirigování, ale v žádném případě by se nedal použít v tak rozsáhlé skupině. A už vůbec ne při skladbě, kterou skupina hrála. (BisiJoker)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno