Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční velkofilm odehrávající se v atraktivním prostředí leteckých bitev 1. světové války, který se inspiroval skutečnými událostmi. Čeká Vás dobrodružství legendární Lafayettovy eskadry tvořené americkými stíhacími piloty. Ti se dobrovolně přihlásili do bojů ve Francii. Mladí letci se tak vydávají do vzdálené Evropy hnáni touhou naučit se létat na nových strojích a zažít velká dobrodružství. Ve válkou zmítané Francii se zpočátku naivní mladíci naučí pravému smyslu přátelství, odvahy i lásky a získají tak opravdové důvody pro riskování vlastního života. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (334)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Verdikt v skutočnosti veľmi záleží na tom, čo od Flyboys očakávate. Flyboys ponúkajú presne to čo sľubuje ich názov. Veľmi povrchné a veľmi efektné hrátky s lietadielkami, čas od času poprekladané nejakou tou príbehovou vatou. V jednom je však tento film výstižný - spravodlivo ho zhodnotiť je rovnako ťažké ako letieť s tým sakramentským dvojplošníkom. Obe sa stále nakláňajú, v jednej chvíli si letíte úplne skvele a užívate si krajiny, potom sa ale obloha zatiahne a vy máte problémov plnú kapsu. Snímok rozhodne vie "odsýpať", ale jeho stopáž je prehnaná a keby sa chirurgicky odstránila taká polhodinka všetkých klišé, nikomu by to neublížilo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

filmy o válce mám rád ,ale tenhle nepatří mezi nějakou elite,celkem příjemný příběh,ucházející james franco a hlavně mám radost že je to konečně o první světový.letecký souboje so naprosto fantastický,bohužel je hodně znát nekoordinovanost tvůrců francie a usa.za vše hovoří rozpočet 60 mega a celkové tržbi něco málo přes patnáct. ()

Reklama

Ridick 

všechny recenze uživatele

z hovna bic uplietli a stali sa hrdinami 1. sv. vojny. typicki amici. zhovadeny film. james franco prehrava v kazdej scene, pretoze to nie je herec, to je lakadlo na zeny a jeho usmev ma dost tyral, ked som ho uz videl po 10 krat. jean reno tiez uz hra v samych srackach a nevie si vybrat poriadnu rolu. ostatni su tam na paradu, aby ste si ziskali ich sympatie, resp. neziskali u nemcov, ale na druhej strane mi nemci boli viac sympatickejsi. ale zase nemozem len kydat - akcne sceny boli pekne natocene aj ked tie digi triky su strasne, no ale pri 60 mil. rozpocte, kde vam treba ako tak prostredie vytvorit sa ani necudujem. mozno keby rezia a hlavne scenar skoncili v schopnejsich rukach, nebol by to prepadak na plnej ciare a ja by som dal o 1* viac. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi byl James Franco ještě o trochu sympatičtější a nevyvolával ve mně v první řadě dojem namyšleného frajírka, měl bych Rytíře nebes asi ještě o kus radši. Nicméně i tak jde sice o jednoduchý, ovšem slušně natočený film s výbornými bojovými scénami, které jsem si - díkybohu - užil v kině. Jean Reno nemá chybu, stejně tak musím pochváílit výběr herců pro role ostatních pilotů - hodně povedená sestava. I ten "hlavní Němec" byl dobrý. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slušný průměrný film odehrávající se během 1.sv, který určitě neurazí! Nicméně, během jeho sledování se ze mě zase stal ten malý kluk, který si jako malý četl u dědy příběhy o odvážných letcích a tajně snil, že sedím v kokpitu a proháním Němce po obloze. Po výpravné stránce je to sice trošku slabší, tvůrci se snaží hrát na emoce a city – moc jim to ovšem nešlo, přesto z toho vzniklo obstojné drama, ve kterém se ovšem objeví i celá řada komediálních prvků – což si nejsem jistý, jestli byl tvůrčí záměr, nebo jejich neschopnost. Některé scény navíc zaváněly doslova trapností. Naštěstí převyšují klady a spousta leteckých vzdušných soubojů…60% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (18)

  • Režisér Tony Bill v podstatě debutuje na filmovém plátně. Zatím má za sebou desítky televizních projektů, pracoval například na Monkovi či Chicago Hope. (imro)
  • David Ellison si na své peníze dohlížel i jako herec, ztvárnil pilota Eddieho Beagla. (imro)

Související novinky

Robinson ztracený na tajemném ostrově

Robinson ztracený na tajemném ostrově

27.05.2008

Televizním seriálům se v novinkách věnujeme jen zřídka (vlastně vůbec, sypu si popel na klobouk). Jako malá náplast je tu ambiciózní nová série stanice NBC nazvaná prostě Crusoe. Ano, půjde o další z… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno