Reklama

Reklama

Raptor Island: Ještěři útočí

(TV film)
  • USA Raptor Island (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Námořní jednotka usiluje o dopadení mezinárodně hledaného teroristy a ozbrojeného pašeráka. Jeho stíhání zavede pronásledovatele až ke korálovým útesům v jihočínském moři, kde v zápětí všechny čeká zběsilý útěk před prehistorickými netvory. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

decouble 

všechny recenze uživatele

"Šetřete municí! Ratatatatatatatatatatatatatatata!" Dementní mariňáci v čele s nakrátko ostříhaným Lamasem střílejí ostošest stromy a jiný lesní porost místo veletrapně animovaných raptoru. Šanci vidět takovou blbost máte v životě jen párkrát. Na druhou stranu je to tak hloupé a tak uboze a levně natočené, že se u toho velmi pravděpodobně budete smíchy válet pod gaučem. Proto dávám * z milosti. ()

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Před shlédnutím Raptor Island jsem si nedělal příliš velké servítky a už dopředu jsem odhadl, že nepůjde o nic světoborného. Že mě ale film dokáže tak šokovat, to jsem vážně nečekal! Nevím ani kde mám s kritikou začít, když je tu odfláklé snad všechno! Za celých 90 minut (nebo jak dlouho ta kravina trvá) nelze najít jediný alespoň průměrný záběr či scénu, které by nepůsobily odporně lacině. Chaboučký scénář postrádá jakékoliv napětí a logičnost a divák jen může kroutit hlavou nad některými kroky postav. Dále samotná kamera - kameraman buď pracoval po celé natáčení zadarmo nebo byl věčně pod parou, protože to snad ani není jinak možný. Za ubohé digitální triky by se styděl každý, kdo se v téhle branži alespoň trochu pohybuje a právě tady je nejvíce patrné, že vlastně filmaři na nic neměli peníze. Pak ale nechápu proč se do tak nesmyslného projektu vůbec pouštěli. Vedle absolutně neznámých neherců všichni jistě poznají Lorenza Lamase. Co ten tu proboha dělá? Jeho zoufalství už musí být asi obrovské, když se zviditelňuje tímto způsobem. Na závěr můžu říct jen jedno - jestli nechcete přijít k psychické újmě na zdraví, od filmu ruce pryč! Letos má vzniknout dokonce druhý díl - nevím, jestli se tomu mám už jen smát nebo brečet...0% ()

Reklama

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film všech dob ! Nejdřív mě dostalo na začátku to letadlo na provázku, hned jsem tušil že půjde o vymakanej film. Kamera je děsně nepřehledná a klepe se jako by kameraman co deset minut dostal mozkovou příhodu. Ostatně, ale mozkovou příhodou asi trpí většina herců, o hereckých "výkonech" nemůže být ani zmínka a jejich postavy do vínku inteligenci opravdu nedostali a umíraj hezky svižně. Na to že se jedná povětšinou o vojáky je k pousmání, že neumí střílet prakticky vůbec. Nicméně ve filmu jde spíš o dinosaury a to je kapitola sama pro sebe. Vysvětlení jejich existence, zmutováním díky radiaci mě vážně pobavilo. Nejsem si jist co na ostrově žilo za ještěrky že jim stačilo trocha radiace na zmutování v T-Rexe a Raptory. Logika zdá se taky není silnou stránkou. Taky mi nešlo na rozum jak je možný, že mnohokrát prostřelení dinosauři neumírali a dál se nerušeně věnovali cupování kořisti. Závěrečná přestřelka už byla takřka dokonalým nesmyslem a raptoři "dusající" mořem to už snad ani za komentář nestojí. O dementních hláškách snad ani nemluvě. Na vše shlíží krajně nesympatická, o to ale chytřejší vědátorka-agentka, která vše bohužel přežije. Takovou slátaninu by snad mohly zachránit supr animace a prostředí, ale ani tady se film nechytá. Na ostrově to vypadá jako u nás v parku na podzim a animace dinosaurů byla nejhorší jakou jsem kdy viděl od dob Segy Saturn. Naprosto stupidní kravina, špatně zpracovaná, kameraman asi permanentně pod parou a herci po lobotomii. Pro tenhle film neexistují normální měřítka. Doporučuji dvd rituálně spálit a zakopat na zahradě. 0 % Shit ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Raptor island ---Měl jsem jako vždy pocit, že do první části filmu věděli co dát a do druhé části filmu si nevěděli co si s tímto průserem počít, raptoři byli všude. Co ta postava Zadir? Ta byla úplně zbytečná v tomhle filmu, pozorovat jak vzdechá a plíží se... Vizuální efekty bych jim odpustil, ale takto natočené? Tudy k úspěchu cesta nevede. Byl jsem milosrdný, a to jenom proto, že mám rád dinosaury. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tento film je mimo standartní hodnotící meze ! Nelze k němu přistupovat jako ke klasickému filmu, protože potom ztratíte hodinu a půl svého času. Dále se na něj nesmí člověk dívat sám, ale s podobně naladěnými kamarády - a dostane parádní jízdu, u které nuda rozhodně není. Takže si to zhrňme: Neuvěřitelně laciné triky, střihy i ubohoučká akce. Monstrózně dementní dialogy (přestřelka, kdy na vojáky někdo střílí a ani se neobtěžují zalehnout - do toho Lamas prohlásí : "Chlapci nezapomeňte pořádně mířit"! - inu profíci), ještě víc dementnější ještěři, kteří většinu času stojí, řvou a nechávají se střílet, naprosto zcestně cukající kamera, Lorenzo pořád při mluvení divne cuká hlavou..... Prostě všechno v tomhle filmu je tak neuvěřitelně špatné, že je to must-watch pro každého fajnšmekra ! Po opětovném zhlédnutí měním z opadu na pět - tento film je prostě klasa! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama