Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Velká Británie The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (94)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V strednej Afrike sa množia prípady stretnutia a pozorovania záhadného prehistorického tvora. Jedná sa vraj o plesoaura alebo pliosaura. Domorodci ho volajú Mokele Mbembe. To podnieti Britskú kryptozoologickú spoločnosť zorganizovať vedeckú expedíciu do kongskej džungle, aby priamo na mieste overila pravdivosť týchto zvestí. Objavia tam niečo šokujúce. Ocitnú sa v zabudnutom prehistorickom svete, ktorý je plný nebezpečných nástrah. Čaká ich tam "Jurský masaker". ** ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Klišovitá kaše, ale když se na to člověk snaží dívat optikou malého kluka, který má rád dinosaury, je možné tomu dát i ty tři hvězdičky. Mnohé vážně míněné scény ("Liz is gone" atd.) vyzněly směšně či trapně či obojí. Ale kryptozvířata byla ztvárněna působivě. Potěšila i hejna kongamat. A že tam nelítají střeva vzduchem a nejvíc krve jde vidět na škrábanci na obličeji, což někteří považují za negativum? To já považuju naopak za pozitivum - nejsem zvrácenec abych se na filmy díval kvůli těmto scénám, navíc je díky absenci úchylných scén ala "játra se rozplácnou přímo do kamery" tento film vhodný i pro menší diváky, kteří jsou patrně cílovou skupinou. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Představte si scénu. Kluka chce sežrat dinosaurus, v poslední vteřině tam vtrhne zvukař a takovym tim velkým mikrofonem jak drží nad záběrem dinosaura majzne. Pak řekne něco ve smyslu:"zachraňte se, tohle je za Dejva" a rozběhne se za nimi. Tim mikrofonem mezi tím likviduje ty minisaury jak v nějaký videohře z devadesátek a by se pak dostal do jejich doupěte, kde se na něho vrhnou všichni najednou, střih. Vidíte ve finále prdajls a přitom se smějete, jestli nejste zhulený. Takový pocit tenhle film vyvolá a tahle scéna přesně snímek definuje. Bohužel s rozdílem, že většinou film není vtipný a už vůbec ne nějak akční nebo dobrodružný. Na nedělní odpoledne k práci asi dobrý, pokud ho ale budete sledovat na 100%, tak vás bude bolet hlava, a to nejen kvůli roztěkaný kameře. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Rozkejklaná kamera a netradiční zwiřátka uprostřed odlehlé exotiky. Tak se dá popsat tohle dílko. Přestože můžeme konstatovat, že filmaři mohli z tohohle kousku vytřískat o hodně víc, není to špatnej nápad, nekonaj se tu žádný nudný dialogický prodlevy a triky jsou dost povedený. I když si tenhle film hraje na realitu už v úvodních titulcích, kde se hlásá, že "tento snímek je natočen podle skutečných událostí", moc diváků tenhle fakt asi nesežere. Spíš mi to připomnělo zemanovu Cestu do pravěku. Kdyby se ale tvůrcům dostala tahle klasika do rukou před tím, než natočili The dinosaur project, mohla to bejt dobrá inspirace a možná by se před "found footage kamerou" objevil i T-rex, kterej by nějakou tu hvězdičku v hodnocení určitě přidal:) ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Netušila som ani v najdivśích snoch, že sa dá sfilmovať kdejaký dokument takouto dobrodružnou formou, ktorá sa tvári neuveriteľne innnn, lebo kamera neostala v štúdiu a Parkinson zase vedie nad Alzheimerom. Nemám nič proti podobným snímkom, ale tento vytŕča svojou stupídnosťou a zbytočnosťou aź do nebies. Mongoloidný blábol patriaci do vysielacieho času 4.am. a to pre deti, ktoré trávia nočnú službu na vrátnici s papá. Ostatné to dospia v teple domova a ráno si v pohode pozrú " Dinosaura" animák. Zlatá to " Cesta do pravěku ". ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe. (Pod)

Reklama

Reklama