Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Velká Británie The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (94)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem i o třech *, ale asi raději ne. Je to B-čko o krok dále než ostatní. Dalo se na to koukat, i když seznam nelogických záležitostí by byl jistě delší než samotný scénář. Efekty nebyly až tak katastrofální, ale místy zbytečně špatné. Když už teda používám digi, mohli by vypadat aspoň trochu reálně, ne? Nebo proč si tvůrci vymysleli své úplně originální druhy, které se těm, které známe z odborných publikací, tolik vzdálili? A jestli šlo o zmíněné mutace, přestaňme jim říkat dinosauři, ok? SPOILER: Škoda, že to nejhezčí v herecko-nehereckém obsazení umřelo tak brzo. Je to blbost, ale přežít se to dalo. Škoda, že z takového solidního nápadu nevytlačili trochu víc... A tento styl, nevím, jak se mu správně říká, prostě ruční kamerou, mi zde vůbec nevadil.. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý pokus o found footage v štýle Jurského Parku, ktorý mi zľahka pripomenul nedávny, kvalitný seriál The River (ten bol však omnoho desivejší a nápaditejší). V tomto prípade ide len o taký expedičný, dobrodružný light-horor, ale pozeral sa dosť dobre a ani moc nenudil. Navyše mám dojem, že oproti väčšine FF kúskov vyzerá výrazne lepšie a má profesionálnejšie spracovanie, zrejme preto, že FF tu bolo s príbehovým zámerom a nie iba ako prostriedok na zakrytie malého rozpočtu. Triky a spracovanie dinosaurov boli tiež obstojné a záchvaty smiechu nevyvolávali, takže celkovo ok, i keď nemôžem povedať, že by som bol z toho špeciálne nadšený. ()

Reklama

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Masakr je správné slovo! Tohle byl opravdový masakr hodný těch nejodvážnějších jedinců! Kdo tohle zvládnul dokoukat celé, má opravdu hodně silný žaludek. Pokud bych se měl vyjádřit k příběhu, tak ten je nulový, nelogický a nesmyslný. Raptoři, kteří ve skutečném Jurském parku plivali jed a spolehlivě likvidovali vše živé, tady nahrazovali domácí mazlíčky a plnili roli "raptor, nejlepší přítel člověka" Osazenstvo se tady směle likvidovalo mezi sebou a míním tím tu lidskou část a celé to působilo, jako dílko natáčené slaboduchým štábem totálních magorů. Pokud čekáte akci, tak se dočkáte polystyrénových balvanů a záběrů odpovídajících zapnuté kameře, hozené ze skály dolů. Prostě odpadovka s hvězdičkou, třikrát podtržená! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalší nelogický found footage snímok, ktorý po všetkých tých duchoch, zombie a iných monštrách, vsadil na tie, ktoré tu niekedy skutočne pobehovali. A nešlo sa na to zle. Príbeh začínal byť pútavý a ja osobne všetky tie Stratené svety milujem. Lenže. Lenže, kúzlo nikdy netrvá večne ( teda aspoň pri väčšine filmových produkcií ) a s ubiehajúcimi minútami film padá do nezáživnosti a vzniká z toho akýsi prečudesný guláš. Poviem to zas, nie prvý ani posledný krát, ale niektoré príbehy proste treba natočiť klasickou formou. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Netušila som ani v najdivśích snoch, že sa dá sfilmovať kdejaký dokument takouto dobrodružnou formou, ktorá sa tvári neuveriteľne innnn, lebo kamera neostala v štúdiu a Parkinson zase vedie nad Alzheimerom. Nemám nič proti podobným snímkom, ale tento vytŕča svojou stupídnosťou a zbytočnosťou aź do nebies. Mongoloidný blábol patriaci do vysielacieho času 4.am. a to pre deti, ktoré trávia nočnú službu na vrátnici s papá. Ostatné to dospia v teple domova a ráno si v pohode pozrú " Dinosaura" animák. Zlatá to " Cesta do pravěku ". ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe. (Pod)

Reklama

Reklama