Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

BuryGol 

všechny recenze uživatele

První díl byl super, druhej taky celkem šel, ale tohle už teda fakt ne. Poslepovat film se záznamem z MS06 to prostě nejde. Můžu ocenit obsazení, nápad, britskou anglinu a vtip ale to je vše. Bylo tam spousta kravin, hráči chlastali víc jak Gazza (a to je co říct), vypadá to lacině, a zabili mi Lea Gregoryho. Snad neplánujou i 4. díl, to už bych se asi opravdu zhrozil. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

S původními díly toho moc společného nemá. Ze staré party zůstal jen Kuno Becker a ten je tady spíš jen takové křoví. Celý třetí Gól je vlastně takové podivné romantické drama, které ale překvapí svou drsností (oproti minulým dílům tady nejde vše hlavním hrdinům na ruku). Jinak úbytek v rozpočtu jde už hodně vidět. Na ty zápasy se už totiž fakt nedá dívat. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tak tohle si "Mexická vlna" rozhodně nezasloužila. Toto pokračování prostě nemělo být natočeno. Nemastné a neslané, málo fotbalových scén a málo (vlastně skoro vůbec) vidíme Santiaga na fotbalovém hřišti. [možný spoiler] Popletený děj, který se "věnuje" anglickému národnímu mužstvu na MS 2006 v Německu. A zase záběry na Beckhama:) Nevíme co se stalo se Santiagovou přítelkyní a co s jeho rodinou. Nedozvíme se nic! A hlavně tu chybí herec Alessandro Nivola, který v prvních dvou dílech skvěle ztvárnil postavu Gavina Harrise. Vlastně nevím za co dávám tu jednu hvězdu:) ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Góóól! III. -Velké zklamání, opravdu velké.Po dvou ucházejících dílech přichází třetí, který je vlastně o ničem, o ničem z pohledu toho, co jsem od tohoto filmu čekal.Tento film měl být o fotbale, při tom z toho pro mě udělal Andrew Morahan spíše romantickou komedie s partou chlápků co rádi čutají do balónu.Pár vystřižených scén z MS 2006 to nezachránilo.Hned na začátku, kdy se Santi zranil, sem si říkal, že se určitě stihne vyléčit a všem to potom ve finále natře.Čekal jsem skoro celej film, a pořád jsem doufal, i když se to odvíjelo úplně jiným, naprosto nefotbalovým směrem, tak jsem pořád doufal.Nakonec jsem z kina odešel velmi zklamán a fanouškům prvního a druhého dílu tohle nedoporučuju..zkazíte si chut.Jediné co stálo za to, bylo "pitvání" vztahů.Goal III. měl být ale o něčem úplně jiném. 2 hvězdy- 35% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Po fantastickej jednotke, iba priemernej dvojke je tu tretia katastrofálna trojka.....Vlastne ono to takmer vôbec s predchádzajúcimi časťami nesúvisí. Kuno Becker je odstavený na druhú, či dokonca tretiu kolaj a bohužiaľ futbal ako taký tiež. A jaksik som nepochopil čo autori zamýšlali scénou filmovania v Rumunsku - ja som mal z nej doslova odpudivý dojem a prišlo mi to ako scéna z nejakeho brakového filmu. Nečudo že už po 20 minútach sledovania som mal túžbu to vypnúť.....ak by to bol samostatný film možno by som sa ulútostil na hviezdy dve, ale ako pokračovanie to nestálo zanič, takže neváham a dávam.... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)
  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama