Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhý díl příběhu o tom, kterak mexický chasník ke štěstí přišel, za svým předchůdcem značně zaostal. Mně dost vadilo, že šlo v tomto případě už jen o nepokrytou reklamu na FIFU; tvůrci navíc až příliš často opouštěli zelený pažit a pouštěli se do hlubokomyslného dramatu, aniž by měli pro něco takového předpoklady. Výsledkem tak byl podle mého názoru poněkud zmatený mišmaš, v němž sice pózovali slavní fotbalisté, ale kromě nich toho snímek příliš nenabídl. Veškeré dějové odbočky zůstaly podivně nedotažené, hlavní příběh byl provázen tolika "nenápadnými" náznaky, že muselo být každému průměrně zkušenému divákovi jasné, jak to všechno dopadne, a veškeré rodinné a vztahové záležitosti byly řešeny tak zkratkovitě, že jsem z toho úplně cítil, jak se tvůrci ve scénáři ztráceli. Tady evidentně platilo, že se má švec držet svého kopyta a že by se jeden neměl pouštět do větších akcí. / Poučení: Stárneš? To bude věkem. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, to očividně, ale pořád velmi dobrý film o fotbale... To co se na konci jendičky dalo očekávat, že Munez přestoupí v dvojce do věhlasnějšího, špičkového evropského velkoklubu. Nakonec to byl asi ten největší - Real Madrid. Film krásně ukazuje život špičkového fotbalisty. Miliony korun vydělávající, luxusní život. Krásný byt, nabouchané auta, ženy, prostě vše co si může člověk přát. Ve fotbale asi vše očividní jak to asi dopadne, to v jedničce úplně zřetelné nebylo, ale i tak dobrý film, u kterého jsem se nenudil. Dávám 4*, dal bych 3, ale jedna navíc je zato, že to je film o fotbale, mojím suveréně největším koníčkem:-)) ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Jedno veľké "klišé"... Góóól II je reklamný trik, ktorý má na tzv. "futbal" nalákať čo najviac ľuďí, avšak ide o omyl. Žiadny veľký sen sa nekoná! Neviem kde sa stala chyba, pretože je tu cítiť až pachuť peňazí a zvučných mien, avšak celé to niekde drhne... dané prevedenie vôbec nevtiahne diváka ani len do deja a nie to ešte na ihrisko... nepriehľadné akcie, povrchné hranie - proste "faux pas"... 4/10 + veľké sklamanie ()

rgrohol 

všechny recenze uživatele

Asi nikdo od tohoto pokračování neočekával nějaký super scénář. Občas mi přišlo, že se film točil jen jako dlouhá reklama nebo jako příležitost pro hvězdy světového fotbalu ukázat se i na stříbrném plátně. Ale na druhou stranu má film celkem spád, nemá moc hluchých míst a pořád je na co se koukat. Prostě nenáročný film pro nenáročného diváka, který má rád kopanou... ()

predators 

všechny recenze uživatele

A máme tady druhý Goool. Bohužel už nebyl tak krásný jako ten první. Všechny přihrávky byly hodně čitelné, přesto došlo k zakončení. Tentokrát ovšem rozhoduje David Backham. Ano, je to tak. Vše, co mělo být řečeno, již padlo v prvním díle. Tohle už byla pouze nastavovaná kaše, zato zbylo více prostoru pro hru samotnou. Ale to je asi tak všechno. A nápis ... to be continued...? Že by další přestup? :-) 50% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se objevuje hned několik skutečných fotbalistů, mezi nimi hvězdy Realu Madrid Zinedine Zidane, Ronaldo, David Beckham, Iker Casillas nebo Roberto Carlos. (ricky4)
  • Ve filmu se krátce objevuje taxi Škoda Octavia české výroby. (JoranProvenzano)
  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)

Reklama

Reklama