Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Prirobiť prvému dielu takéto pokračovanie je celkom logické. V tomto prípade Santi volaniu veľkoklubu neodolal, najmä ak ho preslávili takí skvelí hráči, akí sa vo filme objavia. Je to veľmi dôveryhodné a zaujímavé s veľmi fajn príbehom mimo ihriska. Opäť som si užil tento film o futbale, veľmi sa mi páčil, som veľmi spokojný. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Podstatně dost horší než první díl, tady se už z toho pomalu začíná stávat telenovela. Hlavní postavu Santiaga bych pořádně propleskla za to jeho povýšené a arogantní chování. Líbí se mi ale, že využili tu tajemnou linku ztracené matky z prvního dílu a tady se to vyřešilo. Nelíbí se mi ale, že z toho udělali trilogii, byla bych raději kdyby to ukončili tímhle filmem, protože co jsem na hodnocení koukala, ani ta trojka za to nestojí. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhý díl příběhu o tom, kterak mexický chasník ke štěstí přišel, za svým předchůdcem značně zaostal. Mně dost vadilo, že šlo v tomto případě už jen o nepokrytou reklamu na FIFU; tvůrci navíc až příliš často opouštěli zelený pažit a pouštěli se do hlubokomyslného dramatu, aniž by měli pro něco takového předpoklady. Výsledkem tak byl podle mého názoru poněkud zmatený mišmaš, v němž sice pózovali slavní fotbalisté, ale kromě nich toho snímek příliš nenabídl. Veškeré dějové odbočky zůstaly podivně nedotažené, hlavní příběh byl provázen tolika "nenápadnými" náznaky, že muselo být každému průměrně zkušenému divákovi jasné, jak to všechno dopadne, a veškeré rodinné a vztahové záležitosti byly řešeny tak zkratkovitě, že jsem z toho úplně cítil, jak se tvůrci ve scénáři ztráceli. Tady evidentně platilo, že se má švec držet svého kopyta a že by se jeden neměl pouštět do větších akcí. / Poučení: Stárneš? To bude věkem. ()

j0nathan 

všechny recenze uživatele

Jednička byla plná fotbalu, kvůli kterému se mi film líbil. Ve dvojce jde bohužel sport už dost stranou, i když to mohlo být i horší. Řešení "hvězdných" mores a rodinných problémů mě zrovna nebere. A jak by řekl klasik Míra Bosák: "Toto mělo s fotbalem asi tolik společného, jako čabajka s racionální výživou" Na trojku radši ani koukat nebudu.... ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Dalo sa čakať, že po jedničke sa už nepodarí naladiť tú správnu atmosféru, ktorá panovala v jedničke. Ako je tomu stále, dvojka je komerčným ťahom ako hrom. Veľa ľudí tu prirovnáva príbech k mexickej telenovele, avšak práve tie elementy zachraňujú tento film od úplej reklamoidnosti na Audi, Nike a David B... Kuno Becker robil čo mohol, akurát si neviem predstaviť, čo sa bude diať po tom záverečnom výpise To be continued... Ááá ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)
  • V scéne, kde Santiago (Kuno Becker) hrá Xbox, môžeme jasne vidieť, že jeho ovládač nie je vôbec zapnutý. (Fabrinka)
  • V šatni Realu Madrid pred finálovým zápasom Ligy Majstrov je možné vidieť dresy domácich s logom LFP (Španielska futbalová federácia). To sa však smie objaviť iba v zápasoch domácej ligy, nie v súťažiach pod záštitou UEFA. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama