Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

prome 

všechny recenze uživatele

S původní myšlenkou tenhle film nemá zhola nic společného. Je to jen hodně slabý odvar s pár herci a vůbec se nesoustředí na kariéru Santiho, což je opravdu velká škoda a vlastně film se nezaměřuje celkově na fotbal. Tvůrci si asi myslí, že když tam nacpou pár scén z fotbalového hriště tak mají vyhráno. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Po solidni jednicce a prumerne dvojce, prichazi na scenu trojka. Pomatene a pomotane sceny stridaji spomalene zabery ze svetoveho sampionatu s podmanivou hudbou. Pitomy pribeh s hloupimy dialogy stridaji zmatene strihy v pribehu, ktery od zacatku dava vedet, ze tenhle gulas jen tak nekdo nestravi. Ja ho stravil, ale pak jsem musel na zachod a vydat zpatky svetu celych devadesat minut ztraceneho casu. ()

Reklama

D@ve 

všechny recenze uživatele

SPOILER "Úplne nový produkčný tím, režisér a scenárista" to pěkně pos*ali....To, že se neobtěžovali z detailama bych ještě přežil (fakt jsem nevěděl jak si vysvětlit ten pohřeb hned během mistrovství), ale proč všude montovali ty 4anglicke fanoušky (byli na svatbě i na pohřbu) a proč si nedali praci s tím aby nebylo tak zřejmé že herce do zápasů dávali skrz zelené plátno nepochopím. Dějová linie absolutně nepochopitelná...nevim kolik to má společného s fotbalem (ve srovnání s prvním a druhým dílem) ale rozhodně by tento film neměl mít společného nic (počínaje názvem) s výborným 1. dílem. Jsem zklamán zklamán a ještě jednou zklamán!!! ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že první G mě celkem bavil. Druhý se v klidu dal a ničím neurazil. Myslel jsem, že se se Santim podívám na MS a ono ejhle. Jeho postava tu je jen jako lepidlo, které má na sebe vázat předchozí díly. Jinak tu ale Santi není k ničemu a tím myslím opravdu k ničemu. Ono totiž to celé s fotbalem ani Santim nemá společného nic. Jistě pár záběrů a pak jste s jednou z hlavních postav na MS, jenže je to celé jen jakási spleť love story a rádoby poučného materiálu o životních hodnotách. 39 procent. ()

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bol prúser.Ten kto dal tomuto filmu viac ako 2* tak do obľúbených si ho nedám a hneď objasním prečo.Zlý herci(neskutočne ma srali),zlá kamera(strašne amatérsky natočené),zábery z futbalu totálne chaotické,dej filmu keď to tak možem nazvať je jeden s najsprostejších aké som kedy videl.Film hrá hlavne aby to bolo zábavné ale jediné čo dosiahol je že jedna trápna scéna strieda druhú a ešte trápnejšiu.A toto že je pokračovanie a v čom asi?Len tam hrá K.Becker aj to len vo vedlajšej roli a s veĺmi debilným účesom.Zábery ako sa kosí trávnik alebo ukladajú uteráky tu nemali čo robiť,neviem či to len mne vadí,ale hlavne to malo byt o futbale a nie o porno filme.Režisér je totálny magor. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Každý díl trilogie má jiného režiséra a jiný původ vzniku. (Mara97)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)
  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)

Reklama

Reklama