Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (389)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem žádný zázrak, ale abych pravdu řekl, tak se mi tento horůrek docela líbil, i když tento žánr zrovna v oblibě nijak moc nemám. Sice je plno scén zkopírovaných a zdá se mi, že nepřichází s ničím novým. Na druhou stranu. Když divák sleduje tenhle Motel večír, kdy je tma a strach se protáčí kolem celé postavy, nechá to na něm následky. Na mně rozhodně nechal. Líbila se mi parádní atmosféra, která film blaženě nadzvedla do neskonalých výšin. Ta atmosféra dokázala něco, co bych si já rozhodně nedokázal představit. Právě ta atmosféra dokázala z jinak dosti průměrného filmu udělat zajímavou věc, při které mi ani nevadil fakt, že lekačky jsou jasné, ale i tak fungující a příběh zdá se být často ohraným. To pak člověk sleduje, co to s ním dělá a jak ho průběh filmu fantasticky mění. Tenhle to přes průměrný příběh ale solidní průběh víceméně dokázal. --- Zdálo se mi, že se mě snažíš zabít. Byli jsme na výročí svatby u mých rodičů a matka pořád něco mlela. Tys začal křičet, že už to nemůžeš vydržet a pak ses mě snažil uškrtit. - No, aspoň se ti zdálo o mně. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přecejen o týrání nevinných občanů vznikly originálnější a lepší filmy. Tenhle je tak někde uprostřed. Koukat se na to bezbolestně dá. Samozřejmě že se postavy občas chovají trošku podivně. Některá nezbytná klišé nás také čekají jako například příjezd policisty, který je následně zlikvidován. Kate Beckinsale je pravděpodobně nejhezčí herečka Hollywoodu. 50% ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Rozhádaný manželský pár narazí na motel, kde se s hosty točí snuff. Solidní a hlavně funkční napínačka, která u mě rozhodně přebyla takové THE STRANGERS nebo ILS. Dobře jsem se bavil a neměl žádný problém vtáhnout se do děje. Určitě i díky sympatickým hercům, namísto nějakých otravných maňasů. Nic světoborného, ale jsem spokojený. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. Vacancy Main Title Theme [2:50] ,2. Lost In Nowhere [1:38] ,3. Meeting Mason [1:12] ,4. Trapped [1:25] ,5. Phone Booth [1:52] ,6. Under Survellance [1:56] ,7. Trucker Arrival [1:10] ,8. Rats In The Tunnel [2:01] ,9. They're Under Us! [2:10] ,10. Nobody's Fault [1:38] ,11. Searching The House [2:11] ,12. Chase And Barricade [1:39] ,13. David Stabbed [3:34] ,14. A New Day [1:02] ,15. Killed By A Beamer [1:22] ,16. Going For A Gun [0:45] ,17. Amy Attacked [1:31] ,18. Amy's Revenge [1:14] ,19. Finding David [1:56] ,20. Vacancy End Credits [4:51] ,21. Vacancy Variant Acid [4:19] ,22. Temps Perdu [4:32] ,23. Transmutation Void [9:19], ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Rozhádaný manželský pár, podezřelý hotel a ještě podezřelejší recepční. Osvěžující je, že oba hlavní hrdinové jsou napsaní civilně a můžete jim opravdu fandit, aby z "motelu smrti" utekli. Budu spoilerovat, ale líbilo se mi, že tenhle film neměl potřebu přehnaného nihilismu a nechat v divácích nepříjemný pocit, že všechno bylo od začátku marné a hrdinové měli svůj osud spočítaný už od desáté minuty. To je takový nepříjemný hollywoodský zvyk, kterým se nahrazuje chytře napsaný scénář. Jakou má totiž cenu cesta za "vykoupením" (což platí i u našeho rozhádaného párů), když na konci čeká magor se zakrvácenou baseballovou pálkou, že... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno