Reklama

Reklama

Tři metry vysoký, zuby jak žiletky, drápy jak ostří nože. Nejděsivější žijící tvor na zabíjení je právě za tebou…
Osm problémových mladých lidí je odsouzeno k týdenní službě v komunitě ve vzdáleném kalifornském parku. Pod dohledem rangera Boba dostane skupina možnost odpykat své činy tím, že absolvuje cestu lesem. Bob jim bude jen poskytovat vodítko. Mezitím se v parku objeví uprchlý sériový vrah. Už v sobě nemůže držet svou krvežíznivost dál a hledá si své nové oběti. V lese však není jediným predátorem. Třímetrový grizzly si chce také přijít na své a skupinu sleduje. Z nevinné cesty lesem se tak stává boj o přežití. Počet mrtvých stoupá a idylické tábořiště se zalévá krví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

sellsakul odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočná sračka s vytretými tínedžermi, debilným dejom a ako čerešnička na torte je do filmu nasilu vsunutý zabijak, ktorý vyzerá ako zákazník staničnej reštaurácie po 10.kole poldeci.(nechápem, čo ten robil vo filme, za akým účelom). Jedine, čo sa mi na tejto sračke páčilo, boli pekné kozy(cice boli peknučké...), inak ODPAD V HRUBOM ŠTÝLE!!!!! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skupinka mladých a zkažených byla takřka dokonalá a představitelka blbé brunety kouzelnýá a proto si všichni zasloužili výživnjší sekanou, než jakou Skull nabídl. Prakticky hodinu a čtvrt se vůbec nic neděje, pokud nepočítám poflakování se po lese, mizerně nasnímanou "rvačku" s medvědem a vlka nesoucího ruku. Všechno zajímavé se tak odehrává v závěrečných 15. minutách a musím uznat, že ty stály za to a částečně mi odpadovou náladu vylepšily. Ale bohužel jen částečně. 30% ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Nemám rád parodie a když si to navíc hraje na "seriózní" horor!!..první hodinka byla, alespoň na ty dvě hvězdy, ovšem posledních pár minut, to celé poslalo nemilosrdně do kopru..neuvěřitelně stupidní a špatný film a opravdu nechápu čím nás to ta DVD Edice krmí..toto nezachrání ani hezké holky(které v tom hrály), ani neuvěřitelně debilně napsané postavy, že byli až vtipné (Bebe)..ryze amatérská sračka..fuj. EDIT- 13. 6. 10 - Nevím čím to je, ale napodruhé jsem se u tohoto filmu skvěle pobavil..nejspíš je to tím, že film jsem sledoval ve více lidech (v rámci "sračkoidního" festiválku) a v rámci svých konkurentů to byl jednooký král mezi slepými. A Bebe si nejde nezamilovat, tak roztomile hloupoučkou krásku nelze nemilovat " Já vyhrála. Jo, jako v trosečníkovi, zbyla jsem poslední" =-D. A za tuto hlášku, která vyšla z jejích úst..jako narážka na mojí milovanou šou "Survivor", chtě nechtě musím přihodit ňákou tu zářivou:). My guilty pleasure. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Hororů s krvelačnými medvědy je poměrně hodně, na zástupce v černých číslech se ale nikdy! nevrhnu, a tak jsem kdysi ve vlně obdobných blbostí zhlédl zrovna Grizzly Park. A nebýt šíleně ujetého konce, tak mě většina zdejších smrtí i poměrně uspokojila. Tudíž se nejedná o takový průser, jako spousta souvisejícich filmů. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak od tohodle jsem mnoho nečekal, o to víc jsem byl překvapen. Horor to není ten běžný, kdy skupinu někdo napdne a ta se snaží nák přežít. Tady se nikdo o nic nesnaží a po poměrně dlouhé předehře se vše odehraje ve velice krátkém čase a jeden po druhém kape. Smrti jsou spíše k smíchu, ale záběry poměrně hustý. Od začátku jsem si říkal kdo asi přežije a nák mě nikdo moc nepasoval až pak mě kdosi napadl, ale i tak jsem to netrefil ,proč....? Onen masový vrah je tam spíše jako před jezdec něco jako předkapela na koncertě. Skupina delikventů je opravdu výkvět blbů samý skrytý vrah, či šlapka, feták, rasista apod. Nejlepší je asi naprostý prototyp pravé blondýny jenže je to bruneta s otázkou má silikony nebo nemá....? Poněkud jsem nepochopil ,proč jedna dívka dostane zbraň a několikrát si jí dává za kalhoty, ale nakonec ta zbraň nemá vůbec žádný význam a je tam jen jako věc , která se ani nepoužije. Jejich vůdce šerif je super, takový pohodář. Nejvíc mě zaujala při seznamování se skupinou je ona houpavá vlezlá hudba, která je i v titulkách. Vyloženě hororvá záležitost. Vše je prošpikováno celkem trefným humorem. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Tom Skull sa k réžii dostal náhodou. Na jednom filmovom festivale sa stretol s producentkou Belle Avery a ukázal jej svoj film, ktorý natočil ako osemročný. Tá mu následne ponúkla post režiséra. (beso74)

Reklama

Reklama