Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

gogo76 

všechny recenze uživatele

R. Schneidera nevyhľadávam, skôr sa mu vyhýbam. Ale pár ukážok z väzenského prostredia a hlavne kung- fu D.Carradine ma presvečili, aby som mu dal šancu. A ono sa to naozaj dá. Myslím, že Schneider zo scenára vymačkal dosť humoru na to, aby sa zabavil takmer každý. Nehovorím, že som od smiechu lapal po dychu, ale pár krát som sa naozaj dobre zasmial, hlavne na lámaní prstov a počas filmu som mal ten nadľahčený pocit, ktorý by každá dobrá komédia mala navodiť. Po skončení a samozrejme aj počas sledovania je každému jasné, že sa síce pozeráme na blbosť, ale bavíme sa.... Tak čo tam po tom, že to točil a zahral R. Shneider? Konečne sa trafil, tak nech sa mu začne dariť. 60%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na Schneiderovo pomery parada, navic jeho prvni rezijni pocin. Pribeh je samozrejme kokotskej, ale to jsem cekal, nicmene mi prisel i cekem originalni a i kdyz nejsme usetreny klasickejch klise, stejne sem tam dokazou tvurci prijit s necim zajimavym. Ke konci filmu uz sice lehce dochazi dech, ale ze zacatku to je parada. Schneider ma jit do vezeni a proto se chce ucinit neznasilnitelnym. A ma ho vycvicit David Carradine, kterej je fakt brutalni, vypada jak vagus vytazenej z kanalu, neustale huli cigara a hazi jednu hlasku za druhou. Navic se snazi i Schneider a i kdyz choreografie bitek neni kdovijaka, da se mu to docela verit a nevypada jak uplnej chudacek. Pak se dej presune do vezeni, kde neni nouze o vostry vtipky, ale bohuzel i o nejaky ty hluchy mista. Jednoznacne nejlepsi je nastup, kde skope na jednu hromadu nejvetsi znasilnovace a sefy gangu. Celkove proste pohodova zabava za slusny 4*. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider coby tvrďák a č. 2 mistra bojových umění…inu proč ne. Jsem zvyklý, že hraje v ujetých filmech – ujeté postavy – tomu jde nejlépe a on se v tom vyloženě vyžívá. Tady si nevedl vůbec špatně, i coby „akční hrdina“. Sešla se tu celá řádka známých tváří (David Carradine, Randy Couture, Bob Sapp a další…), několik povedených hlášek a vtipných situací, ale i klasický trapný humor, homosexuální narážky a další klišé podobných filmů. Jennifer Morrison to sakra slušelo – ozdoba filmu…60% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 8/10/// +Rob Schneider válí, účast Davida Carradineho a dalších menších hvězdiček potěší, děj ve věznici patří k tomu lepšímu a je tu hodně humoru, má to i dobrou akci -začátek slabší a humor občas perverznější/// Když si i Sandler může natočit film z prostředí kriminálu, proč by nemohl Rob Schneider. Humor v něm je typicky Robův a kdo ho má rád bude se dobře bavit. Mě film přidal na náladě a to se oceňuje. Přestože některé momenty byli i trochu trapné./// Celkem 72%/// ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrná a naivní komedie s dobrým Robem Schneiderem a ještě lepším Davidem Carradinem, bez kterého by tenhle film ztratil polovinu svého kouzla. Řekl bych, že jde o vcelku koukatelný snímek, který má možná trochu prapodivný scénář, ale člověk se zaručeně zasměje. Po prvním zhlédnutí tři hvězdy. Po druhém musím přidat ještě jednu hvězdu, protože mezi těmi dnešními bláznivými komediemi je Ten největší tak trochu nekorunovaným králem. Všechny gagy jsou vtipné i napodruhé a možná ještě působivější. Navíc je tenhle snímek stále víc citovaný a milovaný mezi lidmi, což vidím jako úspěch. Povedené. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně ve sprše Marvin (Rob Schneider) přišel k ráně. Během milování se svou ženou však jizvu neměl. (OweLord)
  • Ve scéně, kdy Stan (Rob Schneider) tancuje před vězni na dvoře, sedí všichni vězni na tribuně. Když se na ně však ředitel podívá z okna, vězni pouze stojí kolem Stana, ale v následných scénách ze dvora sedí všichni opět na tribuně. (Sign)
  • Pri natáčaní scén vo väznici sa teplota vzduchu pohybovala okolo 46°C a štáb sa nesmel zdržovať na slnku viac ako 3h. (Mes-siah)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno