Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Nevtipna komedie je smutna vec, predevsim pro jeji tvurce, kteri na ni zanechali svuj rukopis. Nejvetsi podpis na ni udelal bezpochyby Rob Schneider sam, ktery mel tu drzost nejenom v tom vystoupit, ale dokonce celou zalezitost ridit z direktorske sesle. Naprosta zanrova slabota, podporena ubohouckym pribehem s lacinymi dialogy. V celem filmu jsem nezaznamenal vyraznejsi humor, videl jsem jen jakysi pribeh, ktery byl tak pitomoucky, ze by i Reese Witherspoon vzala sveho psika do kabelky a utikala k lesu. Jedina zachrana od "odpadu" byl David Carradine. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

filmy Zvíře a Deuce Bigalow: Evropský gigolo s Robem Schneiderem se mně líbili a občas to byl nápor na bránici, takže jsem se ( i vzhledem k místnímu vysokému hodnocení ), na tento snímek docela těšil. O to větší bylo moje zklamání z toho snímku! 1* udílím pouze za Davida Carradina a mojí oblíbenkyni z Dr. House Jennifer Morrison ( pro tu mám slabost ) ! ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jak zabránit znásilnění ve vězení. Komedie s crazy prvky, z nichž některé jsem sledoval se zaujetím, u jiných jsem se nudil a další byly víceméně trapné. Docela to odsejpá, jako oddechovka dobrý, ale nesmíte po mně chtít se na to kouknout po druhé. Scénář plný logických nesmyslů. Stručně řečeno - nastavte si brain volume někam mezi 0 a 1 a budete docela spokojeni. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

R. Schneidera nevyhľadávam, skôr sa mu vyhýbam. Ale pár ukážok z väzenského prostredia a hlavne kung- fu D.Carradine ma presvečili, aby som mu dal šancu. A ono sa to naozaj dá. Myslím, že Schneider zo scenára vymačkal dosť humoru na to, aby sa zabavil takmer každý. Nehovorím, že som od smiechu lapal po dychu, ale pár krát som sa naozaj dobre zasmial, hlavne na lámaní prstov a počas filmu som mal ten nadľahčený pocit, ktorý by každá dobrá komédia mala navodiť. Po skončení a samozrejme aj počas sledovania je každému jasné, že sa síce pozeráme na blbosť, ale bavíme sa.... Tak čo tam po tom, že to točil a zahral R. Shneider? Konečne sa trafil, tak nech sa mu začne dariť. 60%. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 15.11.2010 (R: 19.12.2011) - Napriek všeobecne zlej mienke o komediálnych eskapádach Roba Schneidera (ktorý už bol "Zvíře" aj "Žába k zulíbání") ma tento jeho režijný počin pobavil, a napriek niekoľkým typickým poznávacím znakom fekálnej "taškařice", vôbec neurazil. Navyše by som to pokojne nazval akčnou komédiou. Len to zaradenie MARKÍZY do prime time by som nabudúce zvážil. Pre deti to - vďaka značne vulgárnym dialógom - naozaj nie je ani omylom. Mimochodom oceňujem kvalitný slovenský dabing, ktorý dodržal dvornú dabérku prekrásnej Jennifer Morrison. (15.11.2010) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Pri natáčaní scén vo väznici sa teplota vzduchu pohybovala okolo 46°C a štáb sa nesmel zdržovať na slnku viac ako 3h. (Mes-siah)
  • Od začátku filmu je známo, že Sten (Rob Schneider) má na hýždích hrozivé tetování. Ve scénách ve sprše ve věznici po něm však není stopy. (Sign)
  • Replika väzenskej cely reálnych rozmerov bola zkonštruovaná z dreva a použitá na niektoré scény zo Schneiderovej cely. (Mihail123)

Reklama

Reklama