Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Videa (1)

Celý film

Recenze (218)

kingik 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s Rothovým Thanksgivingday to není tak nápadité a těží to hodně z toho, že v něm jsou vidět pěkný holky včetně Zombieho skutečné ženy Sheri Moon. I režijně to zaostává za Rothovým trailerem k neexistujícímu filmu, ale i tady je na místě litovat, že se trailer nedočkal realizace. Bylo by zajímavé jak by si oba případné projekty ve výsledku vedly. Takhle je ten Rothův trailer propracovanější, zajímavější a o třídu lepší než Zombieho nářez. ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Asi budu jediný, ale tento trailer se mi ze všech Grindhousovských trailerů líbil nejvíc. Nejoriginálnější nápad, krásná Sheri Moon Zombie, můj oblíbený Bill Moseley, úžasný Nicolas Cage a ke všemu to má i příběh. Narozdíl od hodně povedeného Thanksgiving by z tohoto určitě mohl být i vcelku vtipnej celovečerák. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +plakát, obsazení, Nicolas Cage rulezz -horší kvalita/// Tak tohle jsem chtěl dlouho vidět. Po počátečních rozpacích mě to celkem zaujalo. Jako "trailer" to funguje a jeho námět je zatím málo zfilmovaný, takže bych si dal klidně i celovečerák./// Celkem 62%/// ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Začátek ve kterém mž v nacistické uniformě jede na prostitutce mi spíše připomněl skandál, který měl v Německu šéf Mezinárodní automobilové federace Max Mosley, než grindhouse z let sedmdesátých či osmdesátých... Nu, ale dobrá, tenhle trailer nehýří zase až tak ojedinělými nebo aspoň efektivními nápady jako Machete od Rodrigueze nebo Thanksgiving od Eliho Rotha. Přesto trailer, který by byl (kdyby existoval film), jen průměrně sestříhaný, takhle šokuje hlavně tím, že jde o grindhouse. Přesto potěší Nicolas Cage, který si svou miniroli evidentně užil a použít hymnu Evropské unie v konci traileru nebyl vůbec špatný nápad. 55% ()

Mort09 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří traileru k Grindhouse je tenhle nejmíň oldschoolový, ale za to má největší potenciál pro případný film (Machete ho bohužel předběhl), a to i přesto, že by se muselo jednat o naprosto zvrhlou prasárnu stojící na hranici mezi brutálním hororem a pornem. PS: Naprosto nejoriginálnější Cagova role :D ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Rob Zombie k fiktivnímu traileru složil také stejnojmennou skladbu „Werewolf Women of the S.S.“. (tyzmrde)

Reklama

Reklama