Reklama

Reklama

Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Jedná se o fiktivní trailer, který na požádání Tarantina a Rodrigueze vytvořil talentovaný režisér hororů Rob Zombie v průběhu natáčení jeho remaku HALLOWEENU. WEREWOLF WOMEN OF THE S.S. je krátkometrážní horor zahrnutý do projektu GRINDHOUSE. Zobrazuje snahu nacistů o vytvoření dokonalých zabijáků a je to jeden ze tří fiktivních trailerů. (Nixon)

(více)

Diskuze

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Ramirez85 : Možná větší pecka než Machete. Ten mi oproti Planetě teror přišel dost ubohej.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

rounen: Tak film Machete měl taky prvně jen krátkej fiktivní trailer (jako Grindhouse), tak se třeba dočkáme i u tohoto- no každopádně by to byla pecka! :)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

podle mě už má půlku filmu Rob natočenou,když už tam použil Nicolase a další herce,taky kostýmy,a má i scénař,tak není problém tohle dotočit,byla by to šupa,trailer vypadá neskutečně dobře

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

Extended verzia je dokonalá, od tej pôvodej tam pribudlo dosť nových záberov.

-Bomba-

-Bomba- (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, kde se to dá sehnat na dvd? Mám doma oba díly Grindhouse originál a ani na jednom jsem to nenašel...

Indiana

Indiana (hodnocení, recenze)

já to ale podle toho nekvalitního záznamu taky hodnotil, do diskuze sem tamten odkaz hodil asi tejden před timhle hodnocenim.

Visáč

Visáč (hodnocení, recenze)

Celovečerný nazi-exploitation od Roba Zombieho so Sybil Danning? Hoďte ho na plátno v unrated verzii s cameom Dyanne Thorne a zaplatím vstupné každému z CSFD. Dovtedy mi ostáva len snívať...

POMO

POMO (hodnocení, recenze)

Uvidime co a jak to vlastne bude, zatim to tady muzeme mit takhle. Pokud to bude pouze trailer na fiktivni film, umisteny mezi DEATH PROOF a PLANET TERROR, zustane to tady jako kratkometrazni film. Je to diskutabilni, protoze trailery se na CSFD nehodnoti, ale je to vzdy rozumnejsi nez to cpat do profilu jednoho z tech celoveceraku... A navic, pokud GRIND HOUSE vydela, Zombie urcite natoci celovecerni verzi. Pak tady jen zmenime minutaz. :)

Reklama

Reklama