Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

Tomatáš 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že nacistické experimenty nabízejí pro tento žánr nepřeberné množství možností...Outpost nabízí divákovi horor v prostředí tajemného komplexu, kde nechybí pár úspěšných lekaček, tajemný projekt, který všechno způsobil, téměř nepřekonatelní záporňáci, nabušení žoldáci, které čeká zajímavý osud..Vše je ovšem šíleně nezajímavé a i přes několik zajímavých záběrů a lekaček je prakticky předem jasné, jak to dopadne...Hvězda za několik podařených autentických záběrů a druhá za "AK-čko"...;) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád skupinu žoldákov, ktorý sa vydajú do zemi nikoho. Mám rád bunkre, experimenty a hlavne náckov. Tento film ponúka všetko. Netvrdím, že vo výbornej kvalite. Námet nieje zlý, herecký je to tiež fajn obsadene, aj keď postavy by mohli byť lepšie napísané. Prvá a záhadná polka bola celkom fajn a aj napínavá. Ta druhá už akčnejšia, ale bavilo ma to už o niečo menej. Skôr som čakal, že sa nám objasnia okolnosti ešte viac. Tak či tak dobrý filmík v rámci žánru, ktorý moc nenudí, kedže je krátky a navyše aj pekne krvavý. 70% - 3* ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

V podstate celkom zaujímavý film s hutnou atmosférou a fajn námetom (fašistické pokusy na ľuďoch) zabalený do hororovo-mysteriózneho kabátu. Akurát niektoré detailné gore scény boli tak trochu samoúčelné, záver sa mi nepozdával a všadeprítomný hnedý filter mal neblahý dopad na sýtosť farieb. Každopádne celkovo to dopadlo lepšie než som predpokladal. 50% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nápad so starým Nemeckým bunkrom plný nasra.ých nacistických živých mŕtvych ktorý krvilačne túžia po čerstvej krvi je perfektný. S tohoto by sa pre fajnšmekrov dalo vyťažiť omnoho viac. Taký Frankenstein's Army bol úplný luxus v tomto okrajovom super subžánru. Nešlo mi ani tak o to že sa to bralo vážne to mne je fuk, avšak hlavná myšlienka ktorá dávala filmu dej nestála za nič. Stroj ktorý dokáže snehomtniť hmotu a blá blá blá... Vojaci nemôžu opustiť bunker lebo zabijú ich rodiny a blá blá blá. Nedotiahnutý scenár a jeden s najtrápnejších "heroických" koncov aké som videl. Hodinu a štvrť som dúfal no nič. U mňa sklamanie ktoré nedokázali zachrániť ani slušné náckovské relikvie. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Jako je nebe modrý, voda mokrá a tráva omamná, ze stejného důvodu, jako se dráhou Měsíce řídí pohyby moří a ženská menstruace, a protože svět není dokonalý a nám nezbývá, než zavřít oči a překousnout to, tak se jednou za několik let anglicky mluvící část populace rozhodne natočit film o skupině lidí (nejčastěji vojáků/žoldáků), které v uzavřeném prostoru plném stínů a tajemných zvuků postupně zabíjí více či méně tušené zlo... Nejvýraznější vliv na kvalitu výsledku má následně konjunkce Marsu s Jupiterem v Plutově nadiru a také hodně záleží na tom, kolikrát jste do kávy vylouhovali ponožky... Děkuji, nemlsám. Mrtvá hlídka, Psí vojáci, Bunkr a v neposlední řadě Temné doupě, Loď duchů, Bermudský trojúhelník, Zmařená cesta nebo Hlubina jsou jen některými ze zástupců tohoto zvláštního žánru. Tyto filmy jsou moderními duchařinami, svým způsobem zajímavými původní myšlenkou (pokud je), ale ve výsledku absolutně nudnými a o ničem. Většinou na mě působí stejně - beze zbytku vyšumí. Někdy mám problém si vzpomenout, jestli jsem uvedenou blbinu viděl nebo ne. Zde je jediným kladem Ray Stevenson. Ten chlápek se mi začíná líbit. Snad bude dostávat lepší role, než neschopné hlupáky s pusou plnou pitomých frází... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Žoldácí ve filmu mají zbraně AKM ráže 7.62x39 mm, Heckler & Koch G36C ráže 5.56 mm, Norinco Type 56-1 ráže 7.62x39 mm a Heckler & Koch FABARM FP6 ráže 12 Gauge. Pistole, která se objevuje ve scéně promítání, Walther P38 ráže 9x19mm. (dc125)
  • Proti osadenstvu bunkra pravdepodobne v minulosti bojovali i Československé červené barety, kedže jeden zo žoldnierov pri prehrabovaní sa v debni při strážení nemeckého essesáka drží v ruke československý ešus, aký sa vyrábal až po vojne. (andykovac)
  • Každý žoldák má jinou uniformu. Ve filmu můžeme vidět uniformy USA, Velké Británie a Francie. (padouchrap)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno