Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Recenze (135)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to hodně připomínalo Hostel, ale časem to umlklo a já se příšerným způsobem nudil. Co bych taky chtěl od hororu, když mě dokáže zaujmout jen nějakej hodně originální nebo se Satanem v příběhu :) Za hranicí strachu možná není špatný horor, to už potvrzuje Obitusovo hodnocení, ale mě to k smrti unudilo, a možná bych i usnul, kdyby tam furt někdo neřval bolestí. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Začátek mě doslova přikoval do křesla,atmosféra hutná,skvělá kamera,úžasní mexičtí herci....to trvá přesně 7 minut...pak se to změní v klasickou tupou americkou sračku,plnou nesympatických postav,děsivých dialogů,pointových zvratů pro mentálně zaostalé,nulových hereckých výkonů a samozřejmě ono nechutné sekání,řezání,pilování,ukusování snad všech tělesných údů.Hostel nenávidim,vůbec všechny tyhle sračky pro magory,jenž se zábavou sledují,jak trapný potetovaný mexický úchyl,s teplouškym copánkem,kozatou píčou po boku,zasekává sekáček na maso do achilovky amerického nešiky,jenž zhoubovaný vlezl do špatného auta :-D Tenhle typ flmů se mi hnusý.Miluju sérii Saw,tam nejde o brutální vraždy,tam jde o víc,o pointu života,příběh vraha,proč to dělá...i když to někdo nechápe...v Saw je víc než jen brutální vraždy.Bohužel v píčovinách typu Hostel či právě ono za hranicí strachu,je jen tupá maso krvo brutal pitchovina,kvůli které si musim před spaním pustit nekonečný příběh,abych se zase hodil do normálu a v klidu usnul.Blitka humus fuj 1* za to,že je to podle skutečné události a že mě při myšlence na to přejel mráz po zádech.Pač takovýhle pošusi existujou...chtěl sám dát 1* a půl,jenže mi zničilo plány se někdy podívat do Mexika na dovču :-D ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po úvodu jsem si říkal ty vole tohle bude dobrá řezničina, ale bohužel. Nejlepší na celém filmu byl právě ten úvod. Prostředí bylo fájn, těžkej humus, postavy celkem ujdou, to že je to podle skutečné údálosti, no jo no Mexiko :o) Čekal jsem masakr v podání amíků ( těšil jsem se jak to schytá ten mexický plešoun a jeho kamarádi ) a ono nic. A když se na scéně objevil ten "bůh" tak to šlo všechno do háje. Škoda. Dvě - tři dobré scény, jinak v celku nic extra. V tomhle roce vznikly lepší řezničiny. Atmosféra tu přidává asi nejvíc na tomto filmu, ta je zde opravdu depresivní. Za zhlédnutí to ale určitě stojí. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Další parta americkejch teenagerů se dostala do spárů pošahanejch vidláků (tedy mexického náboženského kultu vlastně) - takto by se dal shrnout tento film. Podobně jako u Hostelu je divák nucen přetrpět první velice nudnou část, když se pak konečně začne něco dít, je Borderland bez problémů koukatelný. S krvavostí to autoři moc nepřeháněli, podle mne mohli klidně trochu víc přitlačit na pilu, v hororu tohoto subžánru by to rozhodně neuškodilo. Kvalitativně srovnatelné právě s Hostelem s poznámkou, že mexické prostředí je pro horor atmosféricky vhodnější než prostředí slovenské (potažmo české). Jeden z té lepší poloviny filmů z After Dark HorrorFestu. 65% (Pozn. pro Nick Tow: Já Hostel nehodnotím nijak špatně, takže když jsem k němu Borderland přirovnal, nebylo to myšleno jako mínus :) ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Popravde,film sa mi nepáčil.Dokonca som váhal,či nemám dať len jednú hviezdičku.Vraj je to podľa skutočnej udalosti,no k takýmto tvrdeniam treba pristupovať veľmi opatrne.Je síce pravda že na imdb je tento film hodnotený celkom slušne,no mne nesadol vôbec.Neviem,čakal som niečo iné.Pozrel som ho hlavne preto,že sa tam jednalo o nejaký kult a že sa skutočne stal.No ale neverím. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Založeno na pravdivé události, která se stala v Mexiku v roce 1989, kdy skupina zvaná "narcosatanicos" zabila pro své satanistické rituály minimálně dvacet lidí. (Chatterer)

Reklama

Reklama