Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poklad ukrytý na opuštěném ostrově v Karibiku. Krvežíznivý pirát s dřevěnou nohou bez lodě. Smyslná baronka bez skrupulí, ale s lodí. Odvážný ale zasněný mladý muž s mapou, vtisknutou do jeho děravé paměti. A jedno skvělé ráno v roce 1700 a něco, kdy tato chamtivá banda vypluje hledat své štěstí na zrádných březích Ostrova pokladů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

rikitiki

všechny recenze uživatele

Nemůžu hodnotit, viděla jsem jen kousek, ale nejsem si jistá, jestli scénárista tu knížku vůbec četl. Spíš mu někdo v hospodě před zavíračkou převyprávěl její obsah. Film nemusí otrocky následovat knihu, ale tohle opravdu mysleli tvůrci vážně? John Silver - démonické a svůdně sebevědomé zlo, jak ho popsal Stevenson ,se v tomto filmu proměnil v bačkorovitého osmého trpaslíka od Sněhurky. Kterého Sněhurka vyhodila z chaloupky, protože byl trapný. /26.2.2011/ ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie. Pár vtípků, kterým se určitě zasmějete. Já se popadal za břicho, když se pirátovy zabořila ta jeho dřevěná noha do písku a se slovy: "Jdeme chlapi!" se pokoušel vymanit z jeho sevření, ale nakonec mu stejně museli pomoct. Pak chodil po ostrově s kusem kokosu na té dřevěné noze, nebo co to bylo. Nízké hodnocení zde mě proto vůbec nevytrhne. :-) A na krásku Alice jde koukat furt. 70% ()

Reklama

baaaja 

všechny recenze uživatele

Podle mýho je to hodně slabej nesmysl - viz barončina nepochopitelná schizofrenie a její tajemná zabijácká rukavice, to jsem trošku nepochopila. Chvíli hodná a milá nevinná baronka a pak je z ní psychopat, kterej vesele zabíjí chlapi? Proč to tam jako bylo? A závěr taky nic extra.. no prostě žádná sláva, už bych na to znovu nekoukala na rozdíl od starší verze Ostrova pokladů. ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Film Ostrov pokladu nema s knihou Poklad na ostrove od Roberta Louise Stevensona nic spolecneho.Pouze si autori vypujcili Jima Hawkinse, Johna Silvera a nekolik dalsich tvari z svetozname knihy, neopomeli take hlavni pointu a tou je poklad.Nevim jestli se snazili parodovat tuto knihu,ale dle meho nazoru se jim zdaril dokonaly paskvil ,rekneme gulas. Tvurci mi zdarile poslapali muj detsky cen a za to jim vice nez jednou hvezdou nemuzu zaplatit! Jedinym plusem pro mne zustalo modre more,palmy a nadherne plaze. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si Fanfána Tulipána z roku 2003, který také pocházel z Francie. Představte si starého Fanfána a nového Fanfána. Naprosto stejně je to se starým Ostrovem pokladů a tímhle novým. Mě to stejně tak bavilo, ale oba novější filmy dostali daleko nižší hodnocení. Není se čemu divit, plno lidem bude vadit, že si v novějších verzích tvůrci upravili, na co přišli. Každopádně technicky je film natočenej výborně a tak se mu upřít nic nedá. Co je ale důležitější, tak především fakt, že režisér narval do filmu nádhernou Alici Taglioni. V tu chvíli mi bylo jedno, že film je docela i vtipný, technicky zvládnutý a bůhví co ještě. Když se na plátně objevila tahle krasotina, dal bych filmu okamžitě pět hvězdiček. Jenže to by musela hrát ve filmu celých 100 minut v kuse. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama