Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 2

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Už jednička - Arthur a Minimojové - nebyla ničím oslňujícím a dvojka je bohužel o něco horší. Jediné plus, které jsem oproti jedničce zaznamenal, je zlepšení kvality animace. Arthur a Maltazardova pomsta je zdlouhavým úvodem ke trojce, která by se bez něj velmi dobře dokázala obejít (volba dvoudílného pokračování zdá se mi poněkud nešťastná). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €65miliónovTržby USA $347,136(len Canada)║Tržby Celosvetovo $51,741,000║ Strašne chatrní dej, nemá to už tú iskru čo prvý diel, ani zábavnosť, animačne mi to príde tiež akési slabšie, Besson výrazne poľavil, sakriš mohla to byť dobrá séria takto to bude ďalšia zbytočne rozbehnutá vec, ktorej smerovanie nikam nevedie, plus ten slušný rozpočet kde bol premrhaný? Nechápem! /40%/ ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

Už to není taková jízda jako jednička, asi to ztratilo svoji originalitu, ale stále jsem si to užíval. Každopádně mě lehce rozhodil ten závěr, to sem si připadal jako kdybych dokoukal Hobita 2. A hlavně o nějakou Maltazardovu pomstu jde asi v posledních 15ti minutách, jinak je to jen pořádná jízda na berušce trávou a krtincema. Uvidíme jak to trojka zachrání:) 61% ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby slabší než jednička. Animace stále ujde (vlastně je to nejsilnější stránka filmu), ale příběh je opravdu nudný. Pořádný spád to nabere až dvacet minut před koncem. Musím říct, že se nedivím těm co to měli problém dokoukat. Konečný cliffhanger mě ale zarazil a vyvolal potřebu zhlédnout třetí snímek o Arturovi. Proto jsem se nakonec přiklonil k třetí hvězdičce. 45% ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Je možné, aby druhý díl točil ten samý režisér jako díl první a přesto to vypadalo jako nějaký direct to DVD od druhořadého pomocníka režie? Ano.. Absolutně bez příběhu (Maltazarova pomsta? Kde?! Je tam posledních deset minut...)a Arturovi rodiče mají být doufám jen špatný vtip.. Oproti hravému prvnímu dílu je toto skoro na odpad... Besson těžce přestřelil.. Mohl to nacpat do deseti minut a místo třetího dílu to dát do jednoho filmu... ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama