Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 1

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Koryntos

všechny recenze uživatele

Zatím jsem sice viděla jen začátek tohoto filmu, ale ten mě přinutil sehnat si díl první, takže snad se mi podaří tenhle díl v blízké době dokoukat. První co mě napadlo, že toto fantasy, co se lidského světa týká svojí barevností a podobným retro stylem připomíná seriál Řekni kdo tě zabil, nemůžu si pomoct i když tady mě děsila nesympatičnost všech postav. Za to mě na první pohled zaujal svět skřítků, vždycky mě zajímalo co se děje v trávě, když jsem si jako malá mohla představovat, co to hemžení malých potvůrek v trávě asi znamená a hrozně mě tu zaujalo, jak letěli na berušce. Kdyby mi bylo kolem 10 let, asi bych také seděla s hubánkem otevřeným dokořán, ale i ta malá znalost zeměpisu, postačila k tomu, aby to na mě společně působilo hrozně rušivě. Nechápala jsem, proč jim úplně běžně po zahradě kdesi v Émerice, běhá parta dvoumetrových negříků v bederních rouškách, úplně bez povšimnutí a učí malého všeználka, jak splynout s přírodou, to jsem nedokázala překousnout. Nechápala jsem proč Minimojové přesídlili z Afriky do Émeriky, když je stejně nikdo nevidí, proč radši nesituovali celý příběh do Afriky kam by jel Athur navštívit svého dědečka a babičku, prostě pro mě jako odrostlejšího chovance (teda uživatele) těchto stránek, to bylo těžce uvěřitelné. Otci a máti malého Arthura, bych povinně zalepila pusu náplastí, to byla hrůza jaké perly z nich padali. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka prvého dielu, ja som sa bavil, bol to fajn nápad a svižná animovaná akcia. Ale toto bolo čo? Animácia otrasná už od prvých minút, a vôbec, celý film mi prišiel neskutočne bezvýznamný a prázdny. Ten bezduchý dej ktorý Besson prezentuje má neskutočne chaotický a naťahovaný spád a jeho náplň sa odohrá v posledných dvadsiatich minútach. Toto má byť rozprávka pre deti? Už aj tie poznajú že tento film je jedna velká zbytočná nuda. ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

Už to není taková jízda jako jednička, asi to ztratilo svoji originalitu, ale stále jsem si to užíval. Každopádně mě lehce rozhodil ten závěr, to sem si připadal jako kdybych dokoukal Hobita 2. A hlavně o nějakou Maltazardovu pomstu jde asi v posledních 15ti minutách, jinak je to jen pořádná jízda na berušce trávou a krtincema. Uvidíme jak to trojka zachrání:) 61% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pro druhý díl se podařilo splašit alespoň ty hlavní herce, bez kterých by to nešlo. Vrátil se Freddie Higmore, jeho babička Mia Farrow, no a pokud se týká těch kreslených, tak ti se vrátili všichni, jen s jinými hlasy. Selenia získala hlas Seleny Gomez, která má blíže ke své postavě i jménem, navíc je stejný ročník jako Freddie Higmore. Maltazard dostal hlas Lou Reeda, což také není k zahození, hlasově se ve filmu projevuje i polovina Black Eyed Peas - Will i Am a Fergie. Proč mluvím tolik o zajímavých hlasech? Protože tenhle film doslova nesnáším. Čekal jsem, jak ten docela zajímavý příběh bude pokračovat, ale místo jakéhokoli pokračování jsem dostal jenom natahovanou kaši, kde se vůbec nic nestane. Celé to stojí na tom, že Maltazard se chce dostat do světa lidí, což se mu nakonec povede, u toho se končí a divák musí čekat na poslední díl. Je to škoda, kdyby se z toho udělala jen duologie, možná by to dopadlo lépe a nemusela z toho být taková prázdná slátanina. Kvůli těm hercům mě to vážně mrzí, i kvůli tomu světu, který vypadal hodně cool, ale "Arthur a Maltazardova pomsta" je naprosto o ničem. A co vlastně má být ta pomsta? Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/06/past-na-zraloka-21-jump-street.html ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Ach jo,oproti prvnímu filmu obrovský propad!Netvrdím,že Artur a Minimojové byl nějaký extra film,ale měl své kouzlo a originalitu.Tohle rádoby pokračování je velmi stupidní,jakoby narychlo udělané někde o přestávce jiného natáčení,jsem neskutečně zklamán a mám co dělat,abych nedal odpad!!!Bessone,styď se!!! ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama