Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 2

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

alt_man

alt_man (hodnocení, recenze)

Odpad za angažování Mii Farrow. Abyste věděli, jak chutná vaše vlastní medicína.

lepo

lepo (hodnocení, recenze)

Bohužiaľ, musím sa pridať k davovej väčšine , že Maltazardova pomsta, je viditeľne slabšia ako jej predchodca, i keď v týchto voľných pokračovaniach sa to stáva a je pre mňa miernym sklamaním. Princezná Selénia - ústredná postavička príbehu bola na "plátne" neuveriteľných 13 min. a 37 sec., čo je podľa môjho názoru neskutočne málo a zrejme to nevoňalo ani Arthurovi. Z krásnej rozprávočky z prvej časti sa nám vyvinula akási soft-paródia na Star Wars s kasínami a la Las Vegas, ktoré ubrali tomuto dielku na jeho infantilnosti. Tak isto dejová línia je veľmi úbohá. Takže páni tvorcovia - "Pandorinina skrinka je otvorená a Maltazard je medzi ľuďmi, dúfam že 3-ku nasmerujete na správnu koľaj."

Příspěvek byl smazán administrátorem.

luculi

luculi (hodnocení, recenze)

no teda nic moc, devadesta minut o nicem, luc besson proste natocil film s tim, ze to rozjede az v pokracovani, takze bez tretiho filmu nema smysl to sledovat...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Toren

Toren (hodnocení, recenze)

Já se teda těším jelikož se mi 1 líbila a knížky taky :)

Teres

Teres (hodnocení, recenze)

Pedestrian: Proč? Na to, že sem se na jedničku do kina vůbec netěšila, mě nadchla, tak doufám, že dvojka bude stejně dobrá.
I Knížky jsou dobré =)

Reklama

Reklama