Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Takový jednoduchý agentí seriál, u kterého není vhodné moc používat mozek. Začíná to jako docela sympatická akční komedie. S každou další sérií to ale víc a víc degraduje na zmuchlanou zprstuvycucanou urputně sebevážněsetvářící kokotinu, ve které diváka děj a postavy kakají čím dál víc až nesnesitelně. Negativem je jistě také matka hlavního hrdiny. Každá scéna s ní je zbytečná a otravná. Partnerka hlavního hrdiny mi taky moc nesedla. Taková napružená anorektická paní, 40 kilo váhy, obličej staré ženy. A ty jejich tanečky s Product Placementem kolem jogurtu Brenner's, piva Heisler a Hyundai Genesis Coupe byly intenzivně otravné po celou dobu. (15%) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Seriál mám rád protože drží svou laťku v té správné výšce, dokáže pobavit, neuráží mě přehnanou hloupostí hlavních představitelů a má klasický koncept mini-epizod s kontinuálně pokračující dějovou linkou na pozadí. Prakticky vše se mění až s šestou řadou, kde je znát posun děje primárně k "hlavní lince". Poslední sedmá řada vše jen potvrzuje. Seriál se dostal někam dál a velice oceňuji jeho ukončení. U mě si tím laťku udržel. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Další (už zase) loňský seriál, který se vcelku vydařil. Hlavní hrdina, působící dojmem "ten obličej od někud znám" je docela sympatický, skvěle se doplňujíc s nejlepší postavou seriálu Brucem Campbellem. Zbytek týmu už tvoří jen na první pohled nepříjemná, ale neskutečně sexy, Gabrielle Anwar. Hlavní dějová linie je prostinká, hudební doprovod mne neoslovující. Co však na Burn Notice zbožňuji, jsou monology hlavního hrdiny, jeho pohotovost a smysl pro humor. Za normálních okolností by Status: Nežádoucí nejspíš získal průměrné hodnocení. Vzhledem k absenci podobně laděných seriálů však sahám po hodnocením vyšším. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Prosluněné Miami, sexy těla, špioni. Přiznané béčko, které ale není nijak zvlášť hloupé a strašně mě baví. Někdo tu napsal, že je Burn Notice druhý Odpadlík. Jo, proč ne. Moderní, elegantní a vtipný Odpadlík. Michael Westen totiž ve většině dílů nedělá nic jiného než Reno Raines – hláškuje, mlátí padouchy a pomáhá lidem, co spadli do sraček. A na motorce vlastně občas taky jezdí. Navíc mu k tomu sekunduje alkoholický Bruce Campbell, a to je těžký kalibr. Formát co díl, to samostatná jednotka, považuju za přežitek a kdybyste mi řekli, že se po skončení Hvězdné brány ještě někdy nebudu moc odtrhnout od něčeho na tomhle principu, asi bych se vám vysmál do očí. Burn Notice to zvládl. Možná za to může počet agentů, speciálních jednotek a vojáků na metr čtverečný, možná je ta konspirace v pozadí tak dobře zpracovaná, že mě cliffhanger vždycky dokáže přitáhnout k dalšímu dílu. Každopádně jde ale o seriál výborně napsaný a správně satirický. Ačkoliv se to někdy pod krustou přímočarého humoru a recyklované stavby epizod může ztrácet. ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi 3 a 4*, ale nakonec dám tři (a imaginární půlku k tomu). Poměrně zajímavý koncept ne vlastní vinou bývalého špiona, který se snaží, aby ho vyškrtli z black listu. Narozdíl od Bonda, který na většinu problémů reaguje vytažením zbraně a odpálením výbušnin, řeší problémy hlavou a přípravou (a při tom nějak vytáhne zbraně a odpálí výbušniny). Jediná věc, která mi vyloženě vadí, je neustálé předhazování divákovi, že jde o špionský seriál, kdy hlavní hrdina uvádí komentáře svých akcí a plánů stylem "Když jste špion,..." ()

Galerie (1 048)

Zajímavosti (10)

  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)
  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)

Reklama

Reklama