Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Lepších 70%. Náhodou jsem viděl jeden díl a musím říct, že jsem byl velice překvapen a od té doby koukám docela často. Seriál natočený z lehkostí a šarmem. O reálnosti situací asi netřeba moc polemizovat, ale v tomto seriálu jde o něco jiného - o zábavu. A té je zde dostatek . Vtipné hlášky, dobré postavy, komentáře hlavního hrdiny, jedna s hlavních postav je sakra sexy, poutavé příběhy, celkem i charismatický hlavní hrdina, odlehčená atmosféra - to vše dává dohromady velice zábavný koktejl, na který je radost koukat a vždy pobaví. Seriál si na nic nehraje, prostě jen baví. Příjemné překvapení! Howgh! ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

I těch posledních několik natahovacích serií bylo skvělou podívanou, tedy přesněji řečeno, byli lepší než prostředek. Každopádně dobrý seriál. Ale ten konec... předposlední díl vzbudil očekávání kvalitního a origiálního zakončení série, což se ovšam nestalo a místo toho jsme dostali konec v podobě patetické klišé kraviny, která nejenže nedává smysl sama o sobě, ale ještě navíc rozvrací charakter hlavnío hrdiny (spoiler: který v klidu zabíjí nové kamaradíčky, kůli kterým zabil Simona) a tím celý seriál. Samozřejmě, finále má své světlé momenty, ale přebíjí je hořká pachuť cakánců z toho, kam se seriál díky konci propadl.... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvely akcne komedialny serial, az na poslednu seriu, ktora ma uplne znechutila. Pre mna nepochopitelne tvorcovia zmenili zaner, vyhodili humor a snazili sa z toho urobit seriozny akcny serial s dôrazom na dramu, kedy dokonca nechali zomriet jednu z hlavnych postav. Fuck. To mi k predoslym seriam vôbec nesedelo. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Byl jsem příjemně překvapen tímhle seriálem. Nečekal jsem mnoho, ale když se v úvodních titulcích objevilo jméno Bruce Campbell (můj oblíbený démonobijec), ač ve vedlejší roli, trochu se má nálada zlepšila. Po pár minutách se ze zdánlivě trapného seriálu vyklubala lehce naivní ale napínavá komedie, která má čím pobavit. Bruce nezklamal, ostatní také ne. Jen tak dál. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Tento seriál si zaslouží 100% hodnocení. Dokáže být vtipný v tom pravém slova smyslu, tzn. ne proto, že by byl komický. Každý díl je maličko jiný a v tom je mi seriál sympatický, nemám rád ostatní americké seriály, kde se vše řeší jedním způsobem. Ani tu nezmiňuju všelijaké doktorské seriály, protože to jsou pakárny. ()

Galerie (1 048)

Zajímavosti (10)

  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)
  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno