Reklama

Reklama

Krvavá laguna

  • Austrálie Black Water (více)
Trailer

Grace, Adam a Lee se po vánočních svátcích strávených u matky v severní Austrálii rozhodnou užít si dva týdny volna a navštíví Krokodýlí zábavní park v Ainsley. Na další den si vyberou plavbu po řece s heslem: “Poznejte divočinu, ulovte rybu.“ Lov ryb si moc neužijí, neboť se z lovců stane kořist jednoho krokodýla. Musí se dostat ze složité situace a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Dlouze přemýšlím, v kterém hororu mi bylo sympatické "krvelačné" zvíře, které všechny ohrožovalo, na rozdíl od hlavních hrdinů. Došla jsem k názoru, že sympatický krokodýl v Krvavé laguně je zřejmě tím jediným. Myslím, že pokud by rozuměl a naslouchal jen něčemu z té záplavy naprosto klišovitých a často až trapných dialogů, které jeho oběti při pobytu na stromě pronášely, rozchechtal by se na celé kolo a smíchy by sebou začal plácat ve vodě. Mdlý a nezáživný děj, spolu se scénáristickou stránkou dokázaly film velmi zdatně zcela potopit. SPOILER Nejlepší scéna pro mě je, kdy krokodýl v začátku filmu napadne chlapíka a poté, když si zbylé slečny myslí, že už je pryč, tak se před nimi vynoří, s mužem v tlamě, chvíli se na ně dívá a poté zmizí v hlubinách. KONEC SPOILERU. Závěr je poměrně vlažný a žádné překvapení se nekoná. Zato však scéna, v níž to přeživší doslova "zabila", mě dokázala naplnit jistým vztekem a vyvolala ve mně touhu po odplatě:) ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Natočené podľa skutočného príbehu...to je teraz "cool"...všimli si aj v ďalekej Austrálii...horor, ktorý vyzerá ako ďalších 100, ktoré som videl. Mám rád mimo-USA natočené horory ako O 28 dní, ale toto je slabota. Hodina desať nudy, päť minút boja s krokodílom, ktorý vyzerá dobre, "nečakaný koniec", no proste nuda, herci a herečky nezaujímavé, ženy vrieskajú ako v nejakom "slasher" horore, no proste nuda, zachraňuje to iba ten žralok a pekná herečka, ktoré to prežije... ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ucházející krokodýlí napínačka, jen tomu chybí větší spád. Většina děje spočívá v tom, že se naše trojice (posléze dvojice) hrdinů drží na stromě, tváří se ztrápeně, vymýšlí marný pokusy dostat se z toho ven a pod nima to sem tam zlověstně šplouchne. S tím, že pan krokodýl není žádná sci-fi mrcha, ale počítám že úplně reálnej kus. Nepostrádá to dobrý momenty, ani sympatickou Grace, ale výš než na průměr mi to nedává. (screeny) ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Najlepšia a najzaujímavejšia časť takýchto filmov je pre mňa vždy tá, kde človek je zahnaný do úzkych predátorom. Je veľmi osviežuúce pripomenúť si, že nie sme pánmi každej situácie, aspoň čo sa týka zvierat. Zametáme s tými slabými a bezbrannými, ale tie nebezpečné z nás urobia fašírku akonáhle sa ocitneme v ich prirodzenom prostredí a bez zbraní. Sme len smiešni a úbohí nafúkanci, a to platí či už film bol, alebo nebol vymakaný k dokonalosti. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Slušný nízkorozpočtový hororík, ktorý vsadil na atmosféru a strach číhajúci pod vodou. To, že krokodíla uvidíme len občas, je len plus. Herci odviedli to čo mali a film vám určite pripomenie, že výlet loďkou v takýchto miestach určite nie je najlepší nápad. Film za slušné 3 disky a niečo naviac za nevtieravosť a snahu ukázať veci tak ako sa dejú, vierohodné dialógy a reakcie. Stupídne, často až nereálne jednanie postáv, to je jedna z veci, ktoré ma dokážu pri takýchto typoch filmov najviac vytočiť. Toto je ukážka slušne odvedenej práce. Za málo peňazí veľa muziky. Film 7/10. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo převážně v Sydney v obchodní čtvrti zvané Oatley. (Terva)
  • Film je inspirovaný skutečnými událostmi útoků krokodýlů v Severní Austrálii z roku 2003. (Terva)
  • Na festivalu Undergroundového filmu v Melbourne byly snímku uděleny dvě ceny, které si odnesli John Biggins za nejlepší kameru a David Nerlich a Andrew Traucki za nejlepší režii. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno