Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (114)

gumli 

všechny recenze uživatele

Je to o niečo horšie ako priemer.Herci nezáživný,všetko tu už bolo pred tým a omnoho lepšie.Ale ostrov bol pekný,monštra ako tak ušli,nejaké krížence opice s človekom,alebo niečo podobné.Úvod ktorý začínal v roku 1922 ale začínal dobré,no keď to preskočilo do súčasnosti,slabé.Koniec filmu totálne stupidny ,jediná žena ktorá sa zachránila,rozbije vysielačku,ktorá bola vlastne jediným spojením so svetom.A vôbec,je tam strašne veľa hlúpych vecí. ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Kvůli filmům jako je Ztracený ostrov, je žánr hororů vysmívaný a braný jako něco podřadného! Všechno tu je špatně. Partička výletníků na zapomenutém ostrově (samozřejmě nesympatičtí a toporní) se nahání s příšerama, které mají být jakýmsi pozůstatkem pravěku - vypadají jako kříženci šimpanzů s papoušky. Samozřejmě jsou to lidi v chlupatých kostýmech. Atmosféru má tvořit uřvané bubnování, jaké známe ze stovek podobne sračkoidních nesmyslů. Kamera snímá honičky zod nohou jejich aktérů - takže je vše roztřesené a nepřehledné. Útoky jsou nenápadité a nudné. Jo a pořád tam někdo skučí (ty příšery) jako unavení lvi. ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Některé věci prostě nejsou fér. Vyhnul jsme se filmu s názvem Tribe, aby mne český distributor obelstil přejmenováním na Ztracený ostrov, který se ke mne dostal obloukem takto zamaskován. Jediné jak si to utrpení lehce zpříjemnit je myslet na upadající kariéru těch za sklem. Jewel Staite opravdu v telecích letech nebyla zdaleka špatnou herečkou, ale tady je prostě zoufalá, ačkoliv je tím nejlepším v celém filmu. Postavy před kamerou jsou tak nesympatické, že bych je nesnesl i v televizní soutěži o sekačku na trávu. Magic Box ještě "přispěl" tak špatným masterem, že kvalita obrazu a zvuku nijak zásadně nepřevyšuje Blair Witch project, jen je to i barevný. Do půlky filmu se neděje prakticky nic. Zvuk sice hlásí stereo, ale jen asi nějak chybí středový a oba efektové kanály, takže většinou při střelbě ani neslyšíme co postava haleká. Prostě takový skoro odpad. Veškeré lekačky jsou totální provar. Původní obyvatelé ostrova vypadají zoufale a jediné co je na nich děsivé je rozpočet na jejich kostýmy. Narozdíl od rozumnější konkurence tady ani není sex a drogy, takže tu nenacházím absolutně nic co by drželo mou pozornost. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina mladých lidí (asi pět) pluje na výletní jachtě na největší pařbu svého života. Ale kus skály všechno změní, a ztroskotají na pustém ostrově (samozřejmě s veškerým vybvavením). Ale ani to jim nepomůže proti tomu, co na ostrově žije - humanoidní tvorové, kteří si jednotlivé členy naší skupiny dají tak maximálně k večeři ... Už jsem to psal několikrát, někdy mám takovou masochistickou chuť pustit si nějaké béčko (neplést s Péčkem :) ). Pak jsem buď šíleně nasranej, co jsem to zase viděl za ptákovinu, nebo docela mile překvapenej, že i mezi béčky se najde něco ke koukání. Ztracený ostrov je ale něco mezi tím - určitě to není žádný super odvaz, ale koukat se na to dá. Co se ale nepovedlo, je herecké obsazení - herci jsou do jednoho tragičtí (tedka kromě oněch tvorů, ti jsou náhodou suproví). Scénář je až příliš předvídatelný (je tu snad někdo, kdo netušil už od začátku, kdo přežije?)... ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Ty brďo, ty brďo, to je nápad! Ostrov doktora Moreaua, na kterém se chystá „ztroskotat“ pestrá banda mladých chuligánů a to vše zabalené do Bčkového provedení! Ale po chvíli jsem dostal strach - říkal jsem si – není jich málo? Bude to stačit na pořádnej islandsthunt? Najednou loď narazila do korálového útesu tak prudce, až z ní vypadali i ti, kteří byli v podpalubí. Následuje suché a nagelované probuzení na naprosto, absolutně prázdném ostrově, který není na žádné mapě. Ještěže z lodi „vypadla“ i vysílačka. A taky slunečník. A bedna s pivkama. A pistole…..Záhy ovšem naši „trosečníci“ zjistí, že na ostrově asi nejsou sami. Situace se vyhrotí v momentě, kdy za záhadných okolností z tábora zmizí pár zamilovaných čerstvých snoubenců, kteří v jeden moment usínají v objetí, aby se následně probudili každý sám kdesi na druhé straně ostrova se zlomenýma nohama. Tak tady se nic moc nepovedlo. Pár záběrů těch „monster“ bylo zajímavých, jinak si neumím představit, že autoři svůj film vůbec viděli. Podle mě ho natočili a nechali sestříhat, ale pak už jim nezbyl rozpočet k tomu, aby si ho pustili. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama