Reklama

Reklama

Americká komedie ze sportovního prostředí vypráví o fotbalovém koučovi, který má za sebou sérii životních i sportovních proher, ale přesto se dokáže postavit do čela nového týmu a přivést ho k vítězství. Lambeau Fields (David Koechner) měl v posledních letech smůlu a teď ho chce opustit žena (Melora Hardinová) i dcera (Brooke Nevinová). Fieldsovi zbývá jediná a zjevně poslední možnost jak napravit svou trenérskou reputaci a zachránit rodinu před rozpadem. Nebude to ale vůbec snadné, protože jeho mužstvo se skládá z těch nejméně vhodných hráčů. Režii má Tom Brady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

luboss822 

všechny recenze uživatele

Konečne som zistil, ako má vyzerať poriadna paródia na filmy. Nečudujem sa niektorým tým nízkym hodnoteniam, pretože na to, aby človek pochopil naozaj každú jednu sekundu filmu treba mať pozretých snáď aj 20 filmov a navyše aj nejaký ten seriál. Všetky, ale úplne všetky filmy s tématikou amerického futbalu, ktoré do toho roku vyšli + ďalšie športové filmy (Ihrisko snov, 12 do tuctu, Rebelka, Hokejový zázrak, Blafuj ako Beckham, Vybíjaná, Coach Carter atď.) Ešte aj všetky názvy vo filme majú svoje opodstatnenie. Jednoducho kto sa nepohybuje v priestore amerického futbalu a nemá pozreté všetky potrebné filmy, tak si tento film neužije a bude mu pripadať trápny. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Další super vtipná komedie tohodle roku. Taky trochu parodie, ale hlavně skvělej americkej humor, který mě přijde v převážné většině lepší než rádoby inteligentní britský u kterého se totální trapnost střídá s genialitou. Tady se drží určitá laťka celou dobu. Bohužel člověk se na takovéhle filmy musí koukat s vypnutym mozkem a ten si to pak náramě užije. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

I přesto, že parodie jsou poslední dobou velmi málo podařené, prožívají velký boom. Meet th Spartans vévodí návštěvnosti kin v USA a předposlední Epic Movie si na sebe taky bohatě vydělal. Ke mně se dostala tato né moc nápadná parodie na sportovní filmy jako Gridiron gang, Invincible, Stick It, Longest Yard a další. Musí se nechat, že nebýt délky (2 hodiny není zrovna moc rozumný čas na parodii) bych dal i čtyři hvězdy, ale po hodině a půl to už prostě omrzí. Další velkou nevýhodou je, že film paroduje sportovní filmy, které sice u nás vyšly na DVD, ale nebyly žádným trhákem, takže ne každý ty filmy viděl a ne každému přijdou scény vtipné. Doporučuji tak jedině velkým příznivcům sportovních filmů, kteří mají nakoukáno nebo milovníkům parodie. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Průměrná parodie u které váhám mezi dvěma (50 %) a třema hvězdama (60 %). Docení ji spíš ti, kteří mají nakoukáno dost a dost sportovních snímků. Objeví se tady momenty z filmů jako Vybíjená, Coach Carter, Hřiště snů, Vzpomínka na Titány, Nepřemožitelný, Návrat na vrchol, Blafuj jako Beckham a mohl bych pokračovat dál... Kdo neviděl větší část ze zmíněných kousků, tomu snímek přijde jako šílená zplácanina nepochopitelnejch momentů a situací. Já je viděl, proto nakonec dávám vyšších 60 %. Oblíbená část- Venus Williams ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„To have long term success as a coach or in any position of leadership, you have to be obsessed in some way.” (Pat Riley, legendární trenér NBA). Pravda, tady ta posedlost míří trochu jiným směrem, než slovutný kouč myslel, nicméně kdo má v malíku sportovní dramata posledních dvou dekád, bude se chytat (rasismus naruby při vzpomínce na Titány tomu vévodí). Možná je to blbost na úrovni Wayansů, ale fekáliím se vyhýbá obloukem, zbytečně podceňovaný komik D.Koechner si svou roli náležitě užívá a „Don´t stop believing“ od Journey tomu někde v půlce dodá tu správnou šťávu. V žánru současných pokleslých parodií touchdown, co kosmeticky upravuje skóre. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film nebol premietaný pred kritikmi. (ShortyIC)

Reklama

Reklama