Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Trochu Zoolander na ledě, trochu Vybíjená, Poloprofesionál, Ricky Bobby... Ale pořád zábavné. Willa Ferrella mám takhle rád a líbí se mi, jak si Ledově ostří zároveň dělají legraci ze sportovních filmů, ale přitom ten příběh o přátelství myslí docela upřímně. Řada scén je vážně k zbláznění vtipných, ale najdou se i o trošku (ne o moc) slabší chvilky. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hvězdná dvojice Will Ferrell a Jon Heder spojili své síly, aby dostali zase jednou krasobruslení na vrchol popularity. Pochybuji, že se každé malé dítě snaží právě ukecat své rodiče, aby mu koupili brusle a dostal lekce bruslení, ale určitě se každý kdo film shlédne s jistým nadhledem pobaví. Z názvu udělali česky distributor doslovnou parodii, ale to snad tolik nevadí. Film je velmi jednoduchý a nejzábavnější jsou na něm obě hlavní postavy, kterým herci vdechli život a s přehledem vtipkují v každé situaci nejen slovy, ale i pohyby a gesty. Chtělo to však ještě trochu humoru a nějaké silné vtipy, které by přežili déle než týden po shlédnutí filmu. Přesto jde o kvalitní zábavu, která je na hranici mezi 3 a 4 hvězdičkami a pro milovníky Willa Ferela je povinností. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// +kupodivu snesitelný a dokonce zábavný Will Ferrel, skvělí Jon Heder, sympaticá Jenna Fischer, zábavné, vtipné, napínavé -mohlo být klidně delší/// Tak jsem se konečně po dlouhé době zase skvěle bavil. Bylo to tak příjemné zábavné, že jsem chtěl ještě nášup. Má to sice pár trapnějších situací, ale nic co by jste neustáli a ty zábavné převládají. Jinak příjemná romantika a celkově je tohle film na odreagování jako dělaný./// Celkem 83%/// ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý námět, děj a zápletka. A vůbec mi to nevadilo. Film, u kterého vypnete a nemusíte u něj přemýšlet. Vtipy byly slušné a většinou fungovaly. Smál jsem se a bavil jsem se, proto hodnotím nadprůměrně! I když je to samozřejmně svým způsobem kravina.. Avšak zábavná, takže bych dal takových 70%.. :) ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Jon Heder spolu v extrémně barevných trikotech předvádějí krasobruslařské triky? Tak tohle mohlo skončit buď naprostým fiaskem, nebo genialitou. A jak to dopadlo pro mě můžete poznat z mého plného hodnocení. Dobrá - možná časem ještě jednu hvězdičku sundám, ale momentálně jsem nadšen z toho, že jsem po dlouhých měsících našel novou komedii, u které jsem se skutečně smál a ne jen lehce pousmíval. A shodou okolností se opět jedná o "Frat Pack" produkci, kterou uznávám a rád se u jejich komedií bavím, ovšem do této doby mě dokázali skutečně rozesmát jen Zoolander (stále špička) a Vybíjená (dělené druhé místo s Blades Of Glory - snad se na piedestálu nepoperou :-). "If you can dream it, you can do it!" ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • O jedné z hlavních rolí uvažoval i Ben Stiller. Přišla mu však příliš podobná těm které už hrál. A tak na scénu vstoupil Will Ferrell. (Siriuss)
  • Will Ferrell i Jon Heder se museli před natáčením naučit krasobruslit pod dohledem profesionálního olympijského trenéra. Hegera stál trénink dokonce zlomený kotník. (Siriuss)
  • Autori tvrdia, že 88,773 percent dialógu Willa Ferrella je improvizácia, alebo si nejakým spôsobom zmení pôvodný text, aby to vyhovovalo jeho osobnosti. (Raccoon.city)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama