Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

demented 

všechny recenze uživatele

Ja mám takéto kravinky proste rád. Bláznivý dej, krajne nesympatický hlavný hrdina :), záporák, ktorý má prinajmenšom o "kolečko navíc", plejáda viac či menej (skôr viac) obskurných postavičiek, zo všetkých strán hrá Def Leppard...no a ping pong :) Sympatické je, že film sa s ničím nesere a ide na vec hneď od zazačiatku. No a Christopher Walken je boží - "What part of Sudden Death you didn´t understand?" ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skóruj! Tak nabádají autoři této komedie, která je dle mého čistým průměrem k úspěchu u diváků. Ping-pong je sport, který mně nijak nepohltil, herci taky nijak zázračně nedokazují, jak se hraním baví a i když je snaha o zajímavý příběh zjevná a snaží se o něco jiného, než sportovní komedie bývají, nakonec to dopadne tak, jako ve většině případů. Dan Foglar, pro mě předtím neznámý, metalové srdce má a důrazně to v tomto filmu ukazuje jen s tím problémem, že samotný příběh nemá žádný vysoký spád a on to nezachrání i když je příjemný a sympatický až na půdu. Jednoduše jsem se u filmu nudil, na komedii bych očekával větší nápad a o dost více vtipu. ()

Reklama

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Možno je to tým že mám rád Def Leppard a ich "Pour some suger on me" obzvlášť a možno je to tým že hrávam ping pong a možno je to tým že mám rád rýchly humor. Myslím si, že je to oveľa lepšie ako tie fekálne a teen komédie. Ja som to videl dokonca tri krát a vždy ma to bavilo a niektoré absurdné a odveci scény boli fakt zábavné. Veľa inteligencie tam samozrejme hľadať nemôžeme, skôr je to na štýl režisérov ZAZ čo je u mňa plus. ()

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z tých filmov čo neurazí ale rozhodne nepoteší. Vtipný nápad parodujúci iné filmové športové turnaje (najmä bojové) nebol bohužiaľ príliš dobre využitý, dalo sa z toho vyťažiť viac. Hlavný predstaviť Randyho nebol príliš sympatický a keď sa na neho máte pozerať skoro vkuse počas filmu, tak začne liezť na nervy. U takéhoto filmu by som čakal aj viac situačných vtipov, no tých bolo poskromne... ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec zlé, ale poměr dobrý/slabý fór mohl být o něco lepší (už jen kvůli tomu originálnímu ústřednímu nápadu). Dana Foglera mám rád už od Good Luck Chuck a potěší samozřejmě i ďábelský Christopher Walken. Každopádně jsem se ale zamiloval do Maggie Q - když masila Bruce Willise ve čtvrté Smrtonosné pasti, docela mi uniklo, jak moc je roztomilá... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama