Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tak v komedii o ping-pongu jsme čekal větší důraz na tuto skvělou hru, ale to se bohužel nestalo... Hra zde byla dosti statická a zaměřená hlavně na rádoby vtipná gesta a posunky. K tomu zde byla rychlost výrazně přehnaná. K tomu trénink stál pěkně za prd. Finálový souboj neměl s stolním tenisem již vůbec nic společného. Závěrečný úder, že hlavní záporák neumí backhand? Backhandem hrál nejednou a odehrál, ale ano finální úder hodně daleko na backhand neměl, ale ten by neměl ani Daytona, holt na úzkém mostě není prostor na pohyb do stran. = zmršená hra => zde to hodnocení nemohlo ,,nabrat,, . Komické scény byly povětšinou suché až trapné (ale i zde se našlo několik scének kde tomu bylo naopak). Zločinci byli velmi tupý (ukáže veškeré své taje jen tak, nulová kontrola atd..). Tudíž jediné klady vidím v propagaci Def Leppard a jejich skvělé hudbě + v pohledné Maggie Q... Tudíž dávám slabší 2z5 ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Zoufalost nad zoufalost!!!..takovou sračku jsem si o Vánocích neměl pouštět!!!..ta jedna hvězdička je jen za to, že existujou ještě víc nekoukatelné filmy.....teda aspoň doufám!!!..a za to, že hlavní zápletka je velice originální a v rukou jiného režiséra by nemusela dopadnout špatně!!!...vzpomeňme si na Vybíjenou:)!!...já miluju šílené filmy, ale tenhle je brutálně nudnej a ani těch pár podařených scén s ping pongem mě nedonutí smýšlet lépe!!..už nikdy nebudu film hodnotit podle jednotlivých scén, ale pouze jen jako celek!! Tady je všechno naprosto trapný a nevtipný, přísahám, že ani jednou jsem se nezasmál!!!:(..hlavní hrdina vypadá jako prase s trvalou, každou chvíli jsem čekal kdy začne chrochtat....strašnej film prostě!!!..ale jelikož na mě už čeká kapr, tak končim!!! Jednou větou: Jinak všem milovníkům filmu přeju super Vánoce a spoustu dobrých filmů v roce 2008!!! ()

Reklama

Piri 

všechny recenze uživatele

Nič extra, ale zábavná paródia. Sám hrávam pinec, takže ma to potešilo. Je to na spôsob Mortal Kombat, až na to, že tu ide o pingpongový turnaj. Danovi Foglesovi táto úloha sadla. Hlášky ako "Ako bolo v Disneylande, stretol si Dumba?", "Musíš si veriť aj vtedy, keď už nikto iný neverí, ako je to napríklad teraz" alebo "Ktorej časti rýchlej smrti si neporozumel?", tak to ma vždy dobre pobaví. Je to síce pomerne absurdné dielo, ale má to vtipné hlášky aj scénky. Asi najsexi babou je v tomto filme latexová Aisha Tyler. Evidentne nik z produkcie nepozná pravidlá stolného tenisu, čo je vidieť hneď v zábere, keď Randy nastúpi proti "Kladivu" na regionálnej súťaži a podá hneď z ruky. Slovenský dabing dodal tomuto filmu šťavu, skvelý výber hlasov a takisto dialógy - Peter Krajčovič / Dan Fogler, Ivan Gogál / George Lopez, Dušan Kaprálik / James Hong, Jana Wagnerová / Maggie Q, Dušan Szabó / Christopher Walken a ďalší. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Pekelně ulítlá komedie s originálním nápadem, ale s nerozcvičeným a nerozehraným režisérem. Forhand (klady): myšlenka, dynamický akční výstup Maggie Q, německý šampión a jeho megagesta, vše co je spojené s pingpongovým stolem, turnajoví účastníci, geniálně bizarní postava Christophera Walkena, bullet-time, 60% fórků, cameo Roberta Patricka a povětšinu času i Dan Fogler. Backhand (zápory): nelogičnost turnaje, 40% fórků, ušmudlané finále a občas Dan Fogler. Z takového nápadu šlo vymlátit mnohem víc, stačilo ještě chvíli střílet po scénáristovi celuloidové míčky a on by vyklopil více gagů a hlavně více vtipných gagů. Ano, spousta jich byla slušných, ale hodně jich bylo také obyčejných, či spíše jen úsměvných. Potěšil mě tradičně démonický Cary-Hiroyuki Tagawa, i když nepředvedl žádnou fatalitku. Celkově dobré, ale nedotažené. Ben Garant tedy sice zaskóroval, ale nijak sebevědomě, jeho míček štrejchnul o síťku a pořádně jí rozvibroval. 35,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Málo dobrejch fórů, suchej hlavní představitel ( ta role by seděla Jacku Blackovi, ale očividně si přečetl scénář a utek) a vůbec celkově nepříliš vydařená komedie. Maggie Q všechno zachránit nemohla (i když se s pidišortkama hodně snažila) a závěrečný karaoke je dvakrát větší wtf než to z Božského Evana. 40% a beru to jako urážku mého oblíbeného sportu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama