Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tři je málo ne s ohledem k postiženým spoluobčanům, ale k připomenutí (nakopnutí) formou virtuální facky nám (ne)normálním, jak se má doopravdy žít a ne živořit. Bála jsem se, aby příběh nějak neujel nežádoucím směrem, ale nestalo se tak. Naopak parta milých prostoduchých opravdových lidiček se chovala přirozeně při zachování sebe sama, což převést do herectví musí být hodně těžké. Nevím, čím to je, ale bylo mi v jejich společnosti tak nějak lehčeji a velmi příjemně, což není nic nového, ale stejně se nejde nezamyslet nad tím, co (kdo) je vlastně DNESKA normální?! ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

U filmu Bláznivá olympiáda ... se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora). Nuz sorry, ale nestalo sa. Vacsinu casu som sa skor nudil a to zraza hodnotenie tesne nad hladinu odpadu. Ale ked nic ine v telke nejde a nenapada vas ziadna ina moznost, ako stravit cas, tak sa to nejako prekusnut da. ()

Reklama

Siri69 

všechny recenze uživatele

Knoxvilla nemusim,ale tohle se mu docela povedlo... Bál jsem se,že když tam hraje Johnny,tak že to bude něco skutečně bláznivého. Ale mile mě překvapilo že to zase takový blázinec nebyl... Rozhodoval jsem se mezi 3 a 4 hvězdičkami a nakonec jsem dal 4 jelikož ve filmu hraje i můj oblíbenec Zen Gesner... Komedie u které se určitě pobavíte... 3,5* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ten kněz ve zpovědnici byl z opravdu velmi radikální církve, zřejmě konvertuji.. Přišlo mi, že pohodový The Ringer si spíše utahuje z těch, co sami přízemně vtipkují na účet mentálně postižených a ukončil to očekávaným závěrem, nad kterým by jistě zaplesalo rytmem fair-play bijící srdce Sport Billyho.. Knoxville prokazuje svou zajímavost, i když zrovna nejezdí z kopce v nákupním vozíku, či nedostává kulečníkovými koulemi do genitálií. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie s Johnnym "retard" Knoxvillem. Děj je velice jednoduchý, šablonovitý, pln klišé. Ale i přes to příjemně pobaví, rozesměje a vyloudí úsměv na tváři. Nějak zvlášť nadprůměrnými hereckými výkony film neoplývá, na druhou stranu většina zúčastněných nějaký ten komediální talent má. Docela povedený soundtrack, hodně rychlý konec a super scéna v kostele. Lepší průměr. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Profesionální zápasník Terry Funk si ve filmu střihl malou roličku. (HappySmile)
  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)

Reklama

Reklama